Glas Javnosti

HOROR SVETSKIH GRANICA! KUVAR IZ PAKLA: Zaklao devojku, pa joj POVADIO ORGANE!

Svet
Autor: Glas javnosti

Komšinica kaže da je žena bila jako atraktivna i lepa, ali i nezgodna kad popije što je smetalo partneru

Slovak po imenu Jozef (47) ne samo što je ubio svoju partnerku Patrisiju (47) već je njeno telo bukvalno iskasapio izvadivši neke organe!

Zločin koji je potresao čitavu Slovačku šokirao je i policajce glavnog grada Bratislave koji su došli na lice mesta izjavivši da ništa slično u životu nisu videli.


Snimak sa sigurnosne kamere obližnje benzinske pumpe, gde je par odlazio da kupi alkohol i cigarete, pomogao je istražiteljima da obezbede dokaze o strašnom činu. U stanu u Bratislavi pronađeno je telo žene iseckano, izbodeno i nakon toga delimično raskomadano, a policija je optužila njenog partnera kuvara za ubistvo.

Telo Patrisije (48) pronađeno je sa brojnim ubodnim ranama, pored kojih je bilo srce i kofa sa njenim organima. Bila je pokrivena ćebetom i britanskim pasošem.

 

Patrisija je živela i radila u inostranstvu nekoliko godina, dok je posle braka promenila devojačko prezime u britansko. Njena komšinica je rekla da je Patrisija bila veoma atraktivna, ali da je znala da bude neprijatna kada popije. I ostale komšije su ispričale da je često dolazilo do incidenata.


Zajednički prijatelj para Karol rekao je da ne razume zašto su Jozef i Patrisija ostali u vezi ako se zna da su jako loše uticali jedno na drugo i da njihov odnos nije bio harmoničan, naprotiv.

"Ja to vidim kao priču o neuzvraćenoj ljubavi, uprkos svemu. Ovde je oboma bila potrebna pomoć i niko ništa nije uradio. Sada se svi pitaju...", rekao je za medije.

Jozef je optužen za krivično delo ubistvo. Ako se pred sudom dokaže krivica, za takvu radnju zaprećena je kazna zatvora od 20 do 25 godina ili doživotni zatvor

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti



Glas javnosti/R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR