Glas Javnosti

GDE SU SADA I ŠTA RADE UBICE BEBE ZVANE P: Monstruozni trio nastavio da živi svoje živote (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Majka, očuh i još jedan čovek stravično su zlostavljali nesrećnog dečaka. Svi su dobili minimalne kazne.

Sudovi su presudili da su tri odrasle osobe koje su živele sa mališanom - mama Trejsi Koneli, njen momak Stiven Barker i Džejson Oven - odgovorne za njegovu smrt.

Peter Koneli, zvani Beba P, pronađen je mrtav u Engleskoj u krvlju umrljanom krevetu sa 17 meseci. Socijalni radnici koji su obilazili ovu porodicu ignorisali su brojna upozorenja i očigledno zanemarivanje deteta. Lekar opšte prakse je već primetio povredu glave i modrice pre prvog bebinog rođendana. Sistem je potpuno izdao ovog dečaka.


Njegov obdukcioni pregled je otkrio da je mališan ranije imao slomljena leđa i prelom rebara. Tokom suđenje je rečeno da je Beba P. više puta gušena sve dok nije poplavio i da su starije osobe koje su živele sa njim naterale rotvajlera da ga napadne.

Njegova majka Trejsi Koneli, njen tadašnji dečko Stiven Barker i Barkerov brat Džejson Oven optuženi su da su izazvali ili dozvolili smrt bebe P.

Trejsi Koneli

Majka Bebe P Trejsi Koneli dobila je minimalnu kaznu od pet godina. Sudovi su odobrili njen zahtev za uslovni otpust 30. marta 2022. iako datum puštanja nije odmah određen. Ovo je bio samo poslednji u nizu zahteva.


U stvari, ona je zapravo puštena iz zatvora 2013. godine nakon što je sudija odlučio da više nije pretnja. Međutim, po izlasku je objavljivala svoje gole fotografije na internetu što je bio povod da se zbog kršenja uslovne slobode ponovo vrati u zatvor. Međutim, nakon podnošenja apela sudu uspela je da izađe ponovo na slobodu ove godine.

Osim toga, ova majka iz pakla uspela je da dobije pola miliona funti na ime pravne pomoći tokom suđenja. Još dodatnih 14.000 funti dobila je kao pomoć za povraćaj starateljstva nad tri starije ćerke dok je bila u zatvoru.


Steven Barker

Stiven Barker bio je partner Trejsi Koneli, majke ubijenog dečaka. Koneli je počela da izlazi sa Stivenom Barkerom kada je Beba P. imala dva meseca i bila je ludo zaljubljena u njega.


Barker je dobio minimalnu zatvorsku kaznu od 12 godina. Otprilike u isto vreme dobio je 10 godina zatvora zbog silovanja dvogodišnje devojčice u odvojenom slučaju. On je i dalje u zatvoru jer je Odbor za uslovno otpuštanje smatrao da je "odbio da se suoči sa svojim zločinima".



Džejson Oven

Barkerov stariji brat Džejson Oven, uselio se u kuću Koneli sa 15-godišnjom devojčicom nedeljama pre smrti Bebe P. U to vreme je bio u kasnim 30-im godinama. On i Barker su ranije bili optuženi za napad na svoju baku, ali je ona umrla pre nego što je slučaj otišao na sud. Dobio je minimalnu trogodišnju kaznu u vezi sa smrću bebe P. Otišao je u zatvor 2009. i onda izašao nakon dve godine pa se ponovo vratio iza rešetaka zbog kršenja uslovne slobode. U međuvremenu je dobio zaštićeni identitet.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR