Glas Javnosti

PETKOVIĆ: To su bile plaćene ubice, rečeno im da se ne vraćaju dok ih sve ne pobiju

Politika
Autor: Glas javnosti

Petar Petković sazvao vanrednu konferenciju sa novim informacijama.

 Sazvao sam ovu konferenciju za medije kako bih obavestio zašto kosovska policija nije dozvolila Euleksu da istražuje događaje u Banjskoj od nedelje 24. septembra... Sad ću da vam kažem zašto... A to je zato što je kosovska policija od Euleksa trebalo da sakrije da su Srbi brutalno, mučki i hladnokrvno pobijeni.
Printscreen Pink tv

uleksa trebalo da sakrije da su Srbi brutalno, mučki i hladnokrvno pobijeni. Bojan, otac troje dece, mučki je i hladnokrvno ubijen, brutalno overen u glavu, pošto se prethodno predao i spustio na zemlju - kazao je Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, na današnjem vanrednom obraćanju iz Palate Srbije povodom nemilih događaja u Banjskoj u kojima su u nedelju pobijeni Srbi.

On je kazao da su pobijeni državljani Srbije, da su deca ostala bez očeva, te do detalja opisao šta se te noći dešavalo u Banjskoj i kako izgledaju tela trojice mučki brutalno ubijenih Srba. On je nekoliko puta pitao zašto Euleks ćuti i ne oglašava se, iako je izbačen iz istrage u Banjskoj, a potom ponovio i koji su stvarni razlozi za to. On je dodao i zašto je Svećlja iz Prištine naložio da se Euleksu nikako ne dozvoli da učestvuje u istrazi u Banjskoj koju je isključivo obavila tzv. kosovska policija.

Petković kaže i da je Kurti u ovoj brutalnoj akciji Prištine pokazao da mu je cilj da istera Srbe.

- Imamo dokaze, sve dokaze - rekao je Petković najavljujući i fotografije i materijalne dokaze o brutalnom ubistvu trojice Srba koja su Kurti, Priština i kosovska policija hteli da sakriju, što čine i time što ni posle četiri dana ne predaju tela ubijenih porodicama jer se na njima vide rane koje govore o ubistvu bespomoćnog čoveka - i Bojana, koji se predao, i Igora.

Fotografije strašnih povreda

Petković je naglasio da ima i jasne dokaze - fotografije strašnih povreda na Bojanovom telu ali da ih neće pokazati jer nisu zamućene (blurovane), kao i da su povrede jezive.
- Zašto svi ćute osim predsednika Vučića... Sad ću da vam kažem zašto... Zato što su hteli da od Euleksa, koji ćuti i ne oglašava se, žele da sakriju ko je zapravo u redovima kosovskih specijalaca i policije, a koji su došli da ubijaju nedužne Srbe a to su plaćene ubice pokupljene s raznih strana, terorističkih grupa... A imali su nalog da se ne vraćaju dok ne pobiju sve Srbe, ideja je bila da se sav taj prostor očisti od Srba - kazao je vidno uznemiren Petković.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR