Glas Javnosti

MI - SNAGA NARODA stali uz studente iz Novog Sada

Politika
Autor: Glas javnosti

MI SNAGA NARODA – PROF. Dr BRANIMIR NESTOROVIĆ nepokolebljivo stoji uz hrabru srpsku omladinu i studente Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji su u ime ujedinjenog srpskog naroda ustali protiv neonacističkih izjava vanrednog profesora na Odseku za medijske studije, Dinka Gruhonjića.

Zajedno sa onima koji su budućnost naše zemlje, našim studentima, šaljemo jasnu poruku da su međuverska i međunacionalna tolerancija kao i poštovanje srpskih, jeverejskih i romskih žrtava suštinske vrednosti svakog civilizovanog društva i, samim tim, neophodni uslovi za rad jednog univerzitetskog profesora. Podsećamo najpre celokupnu srpsku javnost da je Dinko Gruhonjić kao univerzitetski profesor uz veoma mali broj časova rada primao natprosečno visoku državnu platu, koja je zarađena poštenim i mukotrpnim radom srpskog seljaka, lekara, nastavnika, svih nas.

 


Zloupotrebljavajući tu nepravedno i etički upitno stečenu privilegiju – da radi kao profesor na univerzitetu – Dinko Gruhonjić je dugi niz godina podmuklo isprobavao granice trpeljivosti srpskog naroda na ismevanje, ponižavanje i otvoreno neprijateljstvo prema državotvornosti i suverenitetu Republike Srbije. Omalovažavajući otvoreno time rad svakog običnog građanina Republike Srbije i sve mlade ljude i njihove porodice koji bezuspešno u Srbiji ne uspevaju da dođu do odgovarajućeg zaposlenja, pa i sve one koji su zbog takvih negativnih selekcija na radnim mestima bili primorani da napuste zemlju, Dinko Gruhonjić je prošle godine načinio i korak dalje u podmukloj zloupotrebi zvanja i ugleda univerziteskog profesora da bi javno izvređao srpske, jevrejske i romske žrtve u Jasenovcu time što je na Rebeda festivalu u Dubrovniku prošle godine sebe poistovetio sa ustaškim koljačem Dinkom Šakićem.

Napominjemo takođe da je princip negativne selekcije koji otelotvoruje Dinko Gruhonjić doveo do toga da više miliona mladih i sposobnih Srba danas živi u dijaspori. Mi hoćemo da sprečimo da se to dogodi našoj omladini koja se danas u ime cele Srbije bori s izdajnicima i zapadnim poslušnicima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Upozorovamo celokupnu akademsku zajednicu, nadležna Ministarstva, vladajući režim i sve predstavnike ovim slučajem ogoljene lažne opozicije da pokret

 
MI SNAGA NARODA – PROF. Dr BRANIMIR NESTOROVIĆ nepoklebljivo stoji uz studente i uz svoj srpski narod ujedinjen u poštovanju svih verskih i nacionalnih razlika i manjina u Srbiji i da ćemo, ukoliko i Dinko Gruhonjić i dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu ne budu u skladu sa studentskim zahtevima razrešeni dužnosti, preduzeti sve raspoložive korake u borbi protiv otvorenih izdajnika srpskih interesa. Takođe, podvlačimo da ćemo svim sredstvima zaštiti i ponosno stati uz našu jedinu budućnost, našu omladinu i studente da bismo zajedno iskorenili negativnu selekciju, sačuvali ih u otadžbini i omogućili povratak svih onih koji su nepravedno proterani imenovanjem na važne funkcije ljudi poput Dinka Gruhonjića.

STUDENTI FILOZOFSKOG FAKULTETA U NOVOM SADU,
VI STE NAŠA SNAGA, SNAGA NARODA JE UZ VAS!

IZVOR: Društvene mreže

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR