Glas Javnosti

ZAUSTAVITE KRAĐU I IZVOZ NAŠE DECE! Iza otmice dece stoji država Srbija i njene institucije

Lični stav
Autor: Glas javnosti

U državi Srbiji dešava se državni terorizam, kaže dr Milica Tomašević povodom toga što je majci Ani Mihaljici Centar za socijalni rad oduzeo maloletne sinove Mihaila, Gavrila i Rafaila.

– Žao mi je što to moram da kažem, ali iza otmice dece stoji država Srbija i njene institucije. Majci Ani Mihaljici su oduzeta tri sina, potpuno bez ikakvog naloga i suprotno rešenju suda, jer treba da joj se vrate deca. Centar za socijalni rad se i dalje ponaša samovoljno – ističe dr Tomašević, koja je ostala do kraja desetosatnog protesta održanog ispred Centra za socijalni rad u Novom Sadu.

Došli smo sa molbom, željom, namerom da joj vrate decu. Međutim, satima su se iživljavali, postavili su policajce u dva reda da štite koga – da štite decu od majke, majci zabranjuju da vidi svoju decu, rekla je dr Tomašević i podsetila da majka ne zna u kakvom su stanju deca.

Ima indikacija da, kako je rečeno na protestu, decu možda i drogiraju, sumnja se da se dešava nasilje nad decom i ne znamo kuda sve ovo vodi, ističe dr Tomašević.

– Apelujemo na državne organe: ovo što se dešava mora da prestane sada i odmah. Vratite decu Ani Mihaljici i zaustavite krađu i izvoz naše dece. Srbija je u užasnom demografskom padu – upozorava dr Tomašević.

Srbija ima otprilike duplo veći mortalitet od nataliteta., u našoj zemlji je 2022. godine bilo oko 60 i nešto hiljada rođenih, a preko 110.000 umrlih, rekla je dr Tomašević za Kolibri Kalimero i navela podatke CIA za 2023. godinu da smo od preko 200 zemalja drugi u svetu po broju umrlih.

– Ljudi, moramo zaustaviti ovu propast naše dece ili nas neće biti. Kako je rekao patrijarh Pavle: „Bog će pomoći, ako bude imao kome“ – poručila je dr Milica Tomašević.

(Mišljenja i stavovi u Kategoriji "Lični stav" nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti")

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR