Glas Javnosti

ZAKLAN, PA BAČEN U BUNAR: Užasni detalji o dešavanjima u noći ubistva mladića (28) kod Tutina! IMAO 22 UBODA NOŽEM!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nusret Destanović (28) pronađen je mrtav u bunaru u jednom napuštenom bunaru u zaseoku kod Tutina, nakon što je u četvrtak prijavljen njegov nestanak.

Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je Sead Z, bivši suprug Rijalde H, s kojom je žrtva, kako se navodi, bila u emotivnoj vezi.

"Sandžak danas" objavio je jezive prepiske u kojim ubica preti Rijaldi H. Poruke su nastale znatno ranije, kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z. Takođe ovaj portal, objavio je da postoje dokazi da su u noći ubistva Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru.

Jezive poruke

"Jedno od vas će otići pod crnu zemlju", napisao je Sead Z, prenosi Sandžak danas. Sead je dalje nastavio: "Ali zadnji se najslađe sme. Veruj mi. Videćeš šta ću uraditi." Na šta mu je Rijalda H. odgovorila: "Marš bre." 

"Je** mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju", insistirao je Sead Z, a Rijalda H. je uzvratila: "Neka ti je** Mujesiru."

"Bićeš svedok kad te pozovem na kameru. Neka je** slobodno", napisao je Sead Z.


(Foto: Privatna arhiva)

Novi šokantni detalji


Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom s njenog telefona, koju, sumnja se, nije ona poslala. Imao je 22 uboda nožem. Na kraju je zaklan i bačen u bunar.

Nusret, verujući da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u zamku. Na dogovorenom mestu, umesto nje, dočekala ga je grupa muškaraca. Prema izjavama svedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen pre nego što je njegovo telo bačeno u bunar.

Sahrana u krugu porodice i prijatelja

Nusret je sahranjen u rodnom Đerekaru, dok su se od njega oprostili njegovi najmiliji - otac Šemso, majka Fatima, tri brata i tri sestre, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji. 

Nusret je nestao pre nekoliko dana, da bi 10. februara, njegovo telo nađeno je u bunaru i tada je ustanovljeno da je u pitanju ubistvo, najverovatnije iz strasti ili osvete. Novopazarska policija brzo je reagovala i za vrlo kratko vreme, identifikovala osumnjičene za svirepo ubistvo momka sa Peštera.


Mesto ubistva (Foto:: RINA)

Kako se sumnja, tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s Rijaldinog telefona. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda.

Na dogovorenom mestu, umesto žene, kojoj je lokalna zajednica pre nekoliko godina skupljala novac kako bi joj pomogli oko smeštaja i dvoje maloletne dece, sačekala su ga nekoliko muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Portal "Sandžak danas" je objavio dva video snimka koja prikazuju ključne trenutke koji su prethodili tragičnom ubistvu Nusreta Destanovića. Na snimcima se vidi kako golf IV, u vlasništvu Destanovića, ulazi u dvorište jedne zgrade, okreće se i parkira. Iz automobila sa vozačevog sedišta izlazi Sead Zećović, koji trči prema suvozačevom mestu, i tamo, koristeći oštar predmet, zadaje više udaraca Nusretu Destanoviću, uključujući i kobne.




Glas javnosti/Sandžak danas

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR