Glas Javnosti

Vozač u Jagodini: Velikom brzinom uleteo u kružni tok pa udario parkirana vozila, pobegao sa lica mesta

Hronika
Autor: Glas javnosti

Vlasnici vozila pretrpeli su veliku materijalnu štetu

U toku prošle noći u Jagodini odigrala se jedna bahata situacija iz koje je proistekla velika materijalna šteta. Kako su pokazale sigrnosne kamere, vozač je uleteo u kružni tok i pri velikoj brzini udario u parkirana vozila koja je oštetio. Međutim, on ni za trenutak nije zastao. Nastavio se da se kreće, tačnije, ponegao je sa lica mesta.

U Jagodini je za pojedince osvanulo ne baš tako lepo jutro kada su vlasnici ugledali svoja oštećena vozila. Naime, na kružnom kružnom toku u Jagodini vozilo kojim je upravljalo za sada nepoznato lice, ogromnom brzinom je uletelo u kružni tok i velikom snagom udarilo i oštetilo vozila koja su bila parkirana, piše Infocentrala_news.



Jedan od vlasnika automobila koji je pretrpeo veliku materijalnu štetu ispričao je kako se sam incident dogodio. 

- Vozilo se kretalo velikom brzinom, ulicom Braće Dirak iz pravca staračkog doma ka Navipu, 2.1.2024. godine u 23.26,  udarilo u parkirana vozila i nastavilo da se kreće. Potom je skrenuo u ulicu Braće Milosavljević. Prošle noći pukom srećom nije bilo nastradalih pešaka, pregledali smo sigurnosne kamere i radi se o velikoj brzini. Posle udarca vozač je uspeo da odveze auto, a delovi sa automobila su otpadali duž ulice. Naš auto je uništen - kaže jedan od vlasnika automobila.

Kako kaže, o svemu je obaveštena policija koja je odmah izašla na teren i izvršila uviđaj.

Za sada i dalje nije poznato ko je počinilac ovog dela. Za njim se traga, a vlasnici oštećenih vozila nadaju se da će što pre biti pronađen i mole sve koji imaju informaciju da im pomognu u potrazi.


Glas javnosti T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR