Glas Javnosti

UŽAS U TUTINU! UPUCAO BIVŠU SUPRUGU ZBOG PREUDAJE: Upao u kuću u kojoj žena živi sa novim suprugom, pa ispalio dva metka!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Muškarac S. S. upucao je svoju bivšu vanbračnu suprugu S. R. kod Tutina sa dva metka zbog preudaje, potvrdila je novopazarska policija.

Pucnjava se odigrala u naselju Ribariće kod Tutina, kad se S. S. dovezao do kuće u kojoj njegova bivša živi sa sadašnjim suprugom.

- S. S. je došao kolima do mesta gde živi novi izabranik njegove bivše vanbračne partnerke i zatekao je samu u kući. Nije poznato da li je došlo do svađe između bivših supružnika, ali je S. S. tada pucao u S. R. i pogodio je sa dva metka - kaže izvor iz policije.

Pošto je ranio bivšu, kako objašnjava naš sagovornik, S. S. je ranjeni ženu stavio u svoj automobil i krenuo prema Novom Pazaru.

- O pucnjavi je odmah obaveštena policija koja je ubrzo presrela S. S. i uhapsila ga, dok je S. R. kolima Hitne pomoći transportovana u bolnicu, gde je zbog rane na ramenu i kolenu primljena na hirurško odeljenje novopazarske bolnice - kaže izvor iz istrage.

Lekari novopazarske Opšte bolnice nezvanično su potvrdili da je S.R. stabilnog stanja i van životne opasnosti.

Glas javnosti/I02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR