Glas Javnosti

UBIO JE PRED DETETOM! :Ovo je žena iz Sarajeva koju je upucao muž, poznanica sa kojom je bila u Sigurnoj kući otkrila STRAŠNE detalje: "Niko je nije zaštitio"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Emiru Maslan, mladu majku iz Sarajeva sistem nije zaštitio. Koristila je sve što je imala na raspolaganju da zaštiti sebe i dete, ali nije uspela.

Tokom boravka u sigurnoj kući u koju je otišla jer nije imala drugi izlaz i način da pobegne od svakodnevnog maltretiranja strepila je za svoj i za život deteta.

 On je bio zavisnik. Maltretirao je na svaki način, niko je nije hteo zaštititi, pomoći joj da obezbedi siguran život za sebe i dete. Pretio je i njenoj porodici – priča žena koja je prošla istu golgotu i sa Emirom provela određeno vreme u sigurnoj kući.

Dodaje kako se borila da dete zaštiti od trauma, stresa, jer je svaki susret sa Anelom Bećirovićem bio nova trauma, novo iživljavanje, udarci i bol.

– Borila se da dete zaštiti. Žalila se na rad Centra za socijalni rad Novo Sarajevo. Posebno je bila razočarana kada joj je socijalna radnica rekla da će je Centar tužiti jer ne da dete ocu, narkomanu – ističe ona.


 A on je dolazio po njega kada je hteo, nije ga vraćao na vreme, isključivao bi telefon kada ga uzme -dodaje sagovornica, koja krivce za smrt mlade majke vidi u sistemu, MUP KS, Tužilaštvu koje mu je za premlaćivanje i kontinuirano iživljavanje ranije izrekao kaznu od samo tri meseca zatvora, ali i Centru za socijalni rad koji nikada nije bio podrška mladoj majci i njenom detetu.

Anel Bećirović, osumnjičeni za ubistvo Emire Maslan, ranije je bio osuđen za nasilje u porodici upravo nad devojkom koju je jučer usmrtio.

Pomahnitali Anel od ranije je poznat policijskim organima reda i mira i to zbog nasilja u porodici ali i zbog upotrebe narkotičkih sredstava. Sinoć je nađen pištolj u stanu, stvari u stanu su bile razbacane, a vrata obijena

– Dete je prisustvovalo činu ubistva – potvrdio je njegov advokat Omar Mehmedašić.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR