Glas Javnosti

TRČAO JE BLATNJAV I MOKAR, PLAŠILI SMO GA SE: Komšije otkrile detalje o muškarcu koji je u Surčinu ŠIPKOM ubio oca!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dejan V. (68) kog je F. V. (38) brutalno pretukao 20. septembra podlegao teškim povredama, a komšije kažu da je mladić problematičan

Dejan V. (68) preminuo je u bolnici od teških povreda koje mu je 20. septembra metalnom šipkom zadao sin F. V. (38) u njihovoj kući u Surčinu, a pomahnitali F. V. je kobnog dana napao i svoju majku i sestru, ali i dvoje komšija.

Povredio i majku

- Dejanu je od udaraca šipkom po glavi bila smrskana lobanja, a kosti lica potpuno slomljene. U teškom stanju je primljen u bolnicu i hitno je operisan. Nažalost, lekari nisu uspeli da mu sačuvaju život i on je tri dana kasnije, u petak, podlegao povredama - kaže izvor i dodaje da je F. V. šipkom zadao povrede i svojoj majci (71).

- Ona je lakše povređena, nije operisana. Puštena je na kućno lečenje - dodaje sagovornik.

Komšije ove porodice kažu da osumnjičeni F. V. tek godinu dana živi tu sa roditeljima, kao i da je i ranije pravio probleme.

- Nismo ga često viđali niti se nekome obraća, a Dejan je bio divan čovek. On i žena nisu znali više šta da rade sa njim. Pre godinu dana se vratio sa lečenja - kažu komšije.

Motiv brutalnog napada nije poznat, ali komšije koje su te večeri bile prisutne kažu da su scene bile jazive.

- Oca je pretukao u kući, a onda je izašao i nasrnuo i na majku. Njegova sestra je uspela da pobegne u svoju kuću koja je pored njihove i tako se spasila - kažu očevici i dodaju:

- Pored majke koja je ležala na zemlji, F. V. je bacio šipku i onda je ugledao dvoje komšija koji su bili tu. Sreća nije bio više naoružan! Jedna komšinica se zaključala u kancelariju, a on je toliko lupao, bio je besan jer je mislio da je ona pozvala policiju. Ne znam kako nije razbio staklo jer je toliko jako udara, da je to bilo zaista strašno.



Kako kažu komšije, pošto nije uspeo da razbije prozor na kancelariji, nasrnuo je na još jednog čoveka koji je telefonirao u blizini, izbio mu telefon iz ruke i udario ga šakom.

- Verovatno je mislio da i taj čovek zove policiju. Kad je video šta je naprvio, nije ni pokušao da pobegne. Otišao je sam u svoju sobu i legao da spava. Tamo ga je policija ubrzo i pronašla i stavila mu lisice - kažu komšije.

Bio na lečenju

Kako saznajemo, osumnjičeni sin je bio na lečenju u bolnici " Dr Laza Lazarević" odakle je majka pre oko godinu dana potpisala da ga puste, jer je smatrala da je dobro i da će mu u kućnim uslovima biti bolje.

- On je imao problem sa zavisnošću od nedozvoljenih supstanci - pojašnjava sagovornik.

Takođe, ona kobne večeri policiji nije želela da da izjavu kako bi zaštitila sina, te je policija na licu mesta sačekala lekare i tek onda sprovela hapšenje osumnjičenog.

F. V. je sada osumnjičen za ubistvo i smešten je u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević".

Prema rečima komšila iz ulice u Surčinu u kojoj živi ova porodica, otkad se F. V. vratio da živi sa roditeljima plašili su se za svoju bezbednost.

- On je retko izlazio na ulicu, ali kad izađe vidimo ga kako trči sav mokar i blatnjav na 40 stepeni, ko zna gde je bio i u kakvom je stanju, a nama se deca igraju bukvalno ispred njihove kuće. Nikad ne znaš šta će da mu padne na pamet, kao što se sad i desilo. Ne daj Bože da je bilo dece napolju, ko zna šta bi se desilo - kažu potresene komšije.

Glas javnosti/K04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR