Glas Javnosti

STRAVIČNO PORODIČNO NASILJE U SMEDEREVU: Pretio ocu da će ga ubiti

Hronika
Autor: Glas javnosti

M. Č. (42) osumnjičen je da je pod dejstvom alkohola počinio nasilje u porodici

M. Č. (42) iz Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici. Njemu je posle saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu određen jednomesečni pritvor.

Sumnja se da je M. Č. 20. januara oko podneva u Smederevu u alkoholisanom stanju svom ocu  nakon prethodne verbalne rasprave najpre uputio pretnju da će ga ubiti, a potom zapretio da će zapaliti kuću nakon čega je pokušao da zapali papir u dnevnoj sobi.


Prema navodima krivične prijave, kako u toj nameri nije uspeo, izašao je ispred kuće nakon čega je najpre giter-blokom razbio staklo na prozoru spavaće sobe u koju je pokušao da ubaci prethodno zapaljenu kutiju sa slamom, pa se, kako ni u tome nije uspeo, na očigled više svedoka mašio sekire i pretio da će nekoga ubiti.

Nakon što je osumnjičeni priveden u policiju utvrđeno mu je prisustvo alkohola u krvi od 1,26 promila, a po nalogu dežurnog javnog tužioca je odrađen i test na drogu kojom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni pozitivan na više vrsta droge, pa mu je određeno zadržavanje.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR