Glas Javnosti

STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠAPCA: Mladić (20) poginuo dve nedelje pred rođendan, UMESTO SLAVLJA, SPREMAJU MU SAHRANU

Hronika
Autor: Glas javnosti

D. J. (20) nastradao je u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Cerskoj ulici u mestu Varna kod Šapca, a da tragedija bude još veća nastradao je dve nedelje pred svoj rođendan.

Nesreća se dogodila rano jutros oko 4 sata kada je kako se sumnja D. J. usled neprilagođene brzine kretanja sleteo sa puta u kanal.

U toku prevrtanja mladić ispao iz vozila

- Pretpostavlja se da se saobraćajna nesreća dogodila kada je automobil kojim je upravljao D. J. iz smera Tekeriša ka Šapcu izleteo iz krivine. Tom prilikom prešao je u suprotnu traku i kako se pretpostavlja uleteo je u kanal, ali ni tu se nije zaustavio. Automobil je, sudeći po tragovima, ponovo izašao na put, isprevrtao se i ponovo je automobil upao u kanal za odvod vode. U toku prevrtanja sumnja se da je nesrećni D. J. ispao iz vozila kroz zadnje staklo i da je i sam upao u kanal. Tom prilikom zadobio je povrede usled kojih je preminuo na mestu nesreće - rekao je jedan od poznanika nastradalog mladića.

Kako je rekao D. J. je iz mesta Bojića i ne zna gde je bio, ali sumnja se da je uzrok jezive tragedije brzina kretanja.

"Nastradao je dve nedelje pre rođendana"

- Nažalost D. J. je nastradao dve nedelje pre rođendana. Umesto da se oni koji su ga voleli spremaju da sa njim proslave rođendan, sada se spremaju za sahranu - rekao je sagovornik

Ekipa Hitne pomoći je samo konstatovala smrt na mestu nesreće, a uviđaj su obavili pripadnici šabačke policije i dežurni javni tužilac.

Telo prevezeno na obdukciju

Veruje se da je Dušan bio sam u automobilu. Telo je prevezeno na obdukciju, a istragom koja je u toku biće utvrđen uzrok ove nezgode.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR