Glas Javnosti

SAV KRVAV! Član Veljinog klana hospitalizovan u Urgentnom centru - poznato odakle mu stravične povrede!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Karapandžić nije životno ugrožen, ali je hospitalizovan.

Boris Karapandžić, koji je optužen da je bio pripadnik zloglasnog kriminalnog klana koji su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, primljen je u Urgentni centar sa teškim povredama,  saznaju mediji.

Otkriveno da je Karapandžić primljen na kliniku juče oko 10 sati i da je bio sav krvav! Lekari koji su mu pružili prvu pomoć odmah su obavestili policiju.

- Karapandžić je došao u Urgantni sav krvav i u hematomima, imao ih je čak i po tabanima. Policiji je navodno rekao da ga niko nije mučio i tukao, već da je sam proleteo kroz staklena vrata - prenose mediji.

Kako dodaje, Karapandžić nije životno ugrožen, ali je hospitalizovan. Boris Karapandžić, podsetimo, prošle nedelje je bio u sudnici Specijalnog suda. On je bio uhapšen 4. februara 2021. godine, a u oktobru prošle godine je pušten da se brani sa slobode.

Kriminalnoj grupi sudi se za sedam ubistava, silovanje, trgovinu drogom i oružjem, ali se Karapandžić ne teteri da je učestvovao u krvavim zločinima, već da je bio pripadnik klana koji je delovala pod paravanom navijčke grupe "Principi".

Nekoliko puta, od kako je pušten, došao je modar u sud.

Glas javnosti /R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR