Glas Javnosti

PROBLEMATIČNA DECA SLAVNIH KOJA SU ZAVRŠILA NESLAVNO: Iz sukoba sa zakonom izvukli DEBLJI KRAJ! (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Deca poznatih ličnosti uglavnom imaju tri puta kojim koračaju do svoje (ne)sreće. Jedan je onaj gde prate stope svojih slavnih roditelja, drugi kada se odluče za potpunu medijsku izolaciju, koliko god im se to dozvoljava, a treći je onaj najkobniji gde ih ponese roditeljska slava pa skrenu i ulete pravo u sukob sa zakonom.

Baš ovaj treći put je onaj koji deca poznatih neretko biraju.

Vedran Repčić

Vedran Repčić (41), sin bivšeg fudbalera Crvene Zvezde Srebrenka Repčića, ubijen je juče ujutru oko 10 časova sa tri metka na parkingu u naselju Braća Jerković u blizini svoje kuće.

Ovo nije prvi napad na sina legenradnog fudbalera.

Naime, Repčić je 2015, godine teško ranjen u pucnjavi u beogradskom naselju Voždovac  u ulici Dragice Končar, gde se sastao sa poznanicima.

Nakon kraće svađe, jedan od njih je izvukao pištolj i upucao ga, a napadači su pobegli ka Zaplanjskoj ulici.

Repčić je sa višestrukim prostrelnim i ustrelnim povredama grudnog koša i ekstremiteta i u stanju bez svesti prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, lekari su tada uspeli jedva da mu spase život.

Podsetimo, sin Zvezdinog fudbalera već je gonjen za ubistva, razbojništva i iznude, a iza sebe ima čak i odsluženu zatvorsku kaznu.

Repčić je na deset godina zatvora osuđen u martu 2003. godine, zbog ubistva vlasnika radnje "Brka" Predraga Milosavljevića 3. avgusta 1998. Iako je na početku suđenja negirao krivicu, na izricanju presude je rekao da je "došao da bi odslužio kaznu kakvu je zaslužio".

Sud je tada u okviru presude za ubistvo izrekao Repčiću i kaznu za niz sličnih razbojništava, ali u kojima srećom nije došlo do tragičnog ishoda kao kod ubistva nesrećnog vlasnika radnje "Brka".

Međutim, ubistvo Milosavljevića nije jedino za koje je Repčić krivično gonjen. Sinu fudbalera Zvezde suđeno je i za ubistvo taksiste Branka Topalovića 1996. godine u beogradskom naselju Braće Jerković.

Sudsko veće ga je međutim oslobodilo ove optužnice usled nedostatka dokaza, iako je policija tvrdila da se radi o svirepom ubistvu. Po navodima tadašnje optužnice, Repčić je želeo da opljačka taksistu, ali je ovaj odbio da mu preda svoj dnevni pazar.

 

Jelena Špagović

Jelena Špagović (26), ćerka Saše Dujovića, bivšeg poslanika i funkcionera Srpske desnice, optužena je da je u junu prošle godine zverski ubila komšinicu Majdu Garović (80) u Zemunu, kako joj ne bi vratila dug.

Foto: Facebook/Printscreen

Ubistvo je otkriveno 20. juna 2019. u Krčedinu, kada je prolaznik pronašao ugljenisane delove tela u kontejneru. Tu se nalazilo iskasapljeno telo starice kojoj su, kako su tada naveli iz policije, odsečene ruke, a trup zapaljen. Tačnije, staricu je nasmrt pretukla, a zatim isekla njen leš na komade i ukrala zlatan lanac sa tela, koji je kasnije prodala u jednoj zalagaonici. Delove tela je zatim stavila u kofer, koji je ubacila u iznajmljeni automobil “pežo 508” i odvezla se u vikend-naselje Krčedin, gde ga je bacila u kontejner i zapalila ga. Uhapšena je 6. jula iste godine.

Zvezdan Slavnić

Sin legendarnog košarkaša i trenera Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić, je po kriminalnim delima javnosti poznat još od marta 1998, kad je kao dvadesetdvogodišnjak u klubu “Četiri sobe” pucao u Olivera Jovanovića.

Foto: MUP Srbije

Od zadobijenih povreda Jovanović je preminuo 12 dana kasnije, a Slavnić je uhapšen dve nedelje posle obračuna u stanu prijatelja u Novom Beogradu u kojem se krio od policijske potere. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam godina. Hapšen je i 2002. godine, kad je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana „Trag“ jer mu nije ostavio slobodan sto.

Stefan Mihajlović

Stefan Mihajlović, sin Radmila Mihajlovića, je u junu 2016. godine u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu.

Ona je, kako se tada navodilo, sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada mu je rekla da hoće da ide kući. Mihajlović je uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu.

Godinu dana ranije, izazvao je saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa očevim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto.

Foto: Youtube/Printscreen

Stravična nesreća se dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev “punto” koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

Stefan Milojević

Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića  i bratanac Vladana Milojevića, bivšeg trenera FK Crvena zvezda, u Španiji smatraju jednim od trojice najopasnijih kriminalaca.

Španski mediji objavili su pre nekoliko dana dokumentarac uz snimak hapšenja Stefana Milojevića, koji se sumnjiči za šverc narkotika kao vođa bajkerske bande "United tribuns" koja je osnovana u Nemačkoj.

Rašid Sakić

Rašid Sakić, sin preminulog pevača Sinana Sakića, takođe je hapšen više puta. U Loznici je pretukao i opljačkao jednog krojača. Sinanov najstariji sin je privođen još kao maloletnik i to zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude.

“Karijeru” je nastavio i kada je napunio 18 godina. U akciji “Sablja” priveden je i to pod sumnjom da je “jedan od šefova” organizovanog kriminala u Loznici.

Foto: Facebook/Printscreen

Prošle godine je izašao iz zatvora nakon što je odležao 12-godišnju kaznu zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i posedovanja droge, 22. maja 2002. godine u Loznici.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR