Glas Javnosti

POZNATO STANJE POVREĐENIH U STRAVIČNOJ NESREĆI NA PUTU KRAGUJEVAC - BATOČINA: Poginuo vozač automobila, osmoro u bolnici

Hronika
Autor: Glas javnosti

Svi povređeni u sinoćnjoj saobraćajnoj nesreći na državnom putu Batočina - Kragujevac su dobro.

U Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac, na lečenju je ukupno osam pacijenata, povređenih u saobraćajnim nesrećama u Botunju i Cvetojevcu. Kako je saopšteno iz UKC Kragujevac, petoro dece je na lečenju u Centru za dečju hirurgiju.

Prema jutrošnjim informacijama dobijenim od dečijeg hirurga, svo petoro dece su stabilno, sa lakšim telesnim povredama i van životne opasnosti. U pratnji troje dece, primljena je i majka u Centar za dečiju hirurgiju, čije zdravstveno stanje je stabilno.

U Urgentni centar UKC Kragujevac, primljena je jedna pacijentkinja, a prema rečima dežurnog hirurga stabilnih je vitalnih parametara, van životne opasnosti.


Jedna pacijentkinja je, zbog ortopedskih povreda, posle dijagnostike, primljena na Kliniku za ortopediju i traumatologiju. Njeno zdravstveno stanje je takođe stabilno i van životne je opasnosti.

U nesreći, u kojoj su učestvovali autobus i četiri automobila, na mestu je poginuo vozač jednog putničkog vozila. U pitanju je muškarac star 33 godine.

Do udesa je došlo u nedelju oko 18:50 u mestu Botunje, na putu od Batočine prema Kragujevcu. Osim policije i hitne pomoći , na teren su brzo stigli i vatrogasci - spasioci, koji su pomogli da se putnici izvuku iz smrskanih vozila.

Tri ekipe Zavoda za urgentnu medicinu su prevezle povređene u Kragujevački Klinički centar. Saobraćaj u toj traci bio je više sati obustavljen, a vozila preusmeravana na alternativni pravac.

Uviđaj je obavio nadležni javni tužilac.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR