Glas Javnosti

PALO HAPŠENJE SAJBER MAKROA : Prodavali tela Beograđanki za 120 evra

Hronika
Autor: Glas javnosti

Po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, a u saradnji sa SBPOK-om, Odeljenja za suzbijanje trgovine ljudima i krijumčarenje ljudi, nakon višemesečnog predistražnog postupka na području Beograda sinoć je uhapšeno pet osoba: M.T, N.U, S.L, B. S. I M.T. Oni su osumnjičeni da su počinili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo posredovanje u vršenju prostituc

Pripadnici ove grupe su od januara do 5. decembra ove godine u Beogradu pronalazili i podsticali žene na prostituciju, oglašavali prostituciju putem oglasa, ali i na internet portalu namenjenom za pružanje seksualnih usluga www.seksiadresar.com, postavljajući i ažurirajući oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu usluge, mesto, vreme, dužinu i cenu, za šta su pribavili korist u neutvrđenom iznosu, koju su delili međusobno.

Sat vremena seksualnih usluga je iznosio oko 120 evra.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR