Glas Javnosti

OVO SU MLADIĆI POGINULI U NESREĆI KOD RAŠKE: Tragedija se dogodila u sudaru dva automobila (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sudarili se sa još jednim vozilom, pa sleteli sa puta

U rano jutro, na putu između Raške i Kosovske Mitrovice, došlo je do tragične saobraćajne nesreće koja je odnela dva života iz Novog Pazara i ostavila dvoje teško povređenih iz istog grada. Nesreća se dogodila u mestu Kaznovići, blizu Rudnice, oko 02:45 sati.


Prema informacijama policijske uprave, sudar dva vozila, "Cady" i BMW, bio je toliko jak da su oba vozila sletela sa puta. U "Cadyju" su živote izgubili Irfan Crnovršanin (27), vozač, i suvozač Ensar Harović (27), obojica iz Novog Pazara.


Foto: privatna arhiva-Ensar Haranović


Foto: privatna aurhiva-Irfan Crnovršanin

U BMW-u su bili Z.H. i A.Dž., takođe iz Novog Pazara, koji su pretrpeli teške povrede. Oni su hitno prevezeni u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde su primljeni sa ozbiljnim, ali ne životno ugrožavajućim povredama. Jedan od njih je pretrpeo prelom ramena, a drugi prelom potkolenice.


Dežurni hirurg Opšte bolnice, Enes Zogić, izjavio je za medije da su povređeni u stabilnom stanju. Policija vodi istragu o uzrocima nesreće, a još uvek nema jasnih informacija o tome šta je dovelo do tako tragičnog ishoda.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR