Glas Javnosti

OVO JE SLAVOLJUB (58) KOG JE NASILNI SIN UBIO U VLASOTINCU! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Slavoljub Ilić (58) iz Vlasotinca brutalno je ubijen kada ga je, kako se sumnja, posle svađe nasmrt pretukao sin Predrag Ilić (39) kome je posle zločina određeno zadržavanje.

Podsetimo, zločin se dogodio u četvrtak uveče kada je osumnjičeni zadao nekoliko udaraca svom ocu, koji je od zadobijenih povreda preminuo.

- Ubijeni čovek je godinama maltretiran od strane svog sina koji je navodno, zlostavljao sve žitelje mahale u kojoj su živeli. Osumnjičeni je kobnog jutra izašao iz zatvora gde je bio zbog raznih kriminalnih dela koje je počinio - navode meštani ovog dela Srbije i dodaju:

- Osumnjičeni je izudarao oca i nije se ni pokajao. Živeli su samo u porodičnom domu jer je majka osumnjičenog, inače, supruga ubijenog od nasilnog sina pobegla u starački dom.


jutjub

Osumnjičeni je kako su nam dalje objasnili, često bio nasilan i to je bio jedan od glavnih povoda zašto je završavao iza rešetaka.

- Bio je hodajući problem i ne znamo kako će njegova majka da se nosi sa tim da joj je sin ubio muža - navode zabrinute komšije i dodaju:

- Dobro je na neki način što ona nesrećnica nije bila tu, jer bi sigurno i nju ubio. Nesrećni otac ga je mnogo voleo i borio se da se on vrati na pravi put ali nije uspeo. Platio je glavom...

Podsetimo, posle ubistva osumnjičeni je uhapšen, a na teret mu se stavlja krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom. Osumnjičeni će biti saslušan u leskovačkom nadležnom tužilaštvu.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR