Glas Javnosti

OTKRIVENO ŠTA SE DOGODILO SA LEŠOM MUŠKARCA U VELIKOJ PLANI

Hronika
Autor: Glas javnosti

Sumnja se da je telo bilo tu 15 dana

Više javno tužilaštvo u Smederevu naredilo je obdukciju tela, najverovatnije, muške osobe koje je nađeno juče kod Velike Plane.

Prema saznanjima, na njegovom telu nije bilo povrede nanetih oružjem niti se radi o nasilnoj smrti.

Leš je bio u poodmakloj fazi raspadanja, na telu nisu uočeni tragovi nasilja, niti tragovi borbe na licu mestu. Najverovatnije su divlje životinje nakon smrti lica komadale tkiva sa leša. U blizini leša je nađena torba sa dokumentima. Lice mesta je prilično nepristupačno, ne može vozilom da se priđe - kaže sagovornik blizak istrazi.

Nezvanično, telo su našli lovci.


Sumnja se da je tu bilo 15 dana.

Podsetimo, u blizini hipodorma u Velikoj Plani, grupa lovaca juče je pronašla leš u poodmakloj fazi raspadanja. Kako saznajemo, leš muškarca je bio obezglavljen.

Na istom mestu nalazio mu se i trup i glava.

Prema saznanjima u Policijskoj upravi Smederevo, reč je o za sada neindentifikovanoj osobi. Takođe, veruje se da je telo ovde već izvesno vreme.

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili teško ubistvo izvršeno 2. decembra u dvorištu kuće u Mačvanskoj Mitrovici i uhapsili B. R. (27) koji se tereti za ovo krivično delo.

Sumnja se da je on, u ranim jutarnjim časovima, mačetom naneo povrede sedamdesetosmogodišnjem čoveku po glavi i rukama, od kojih je preminuo.

Nesrećnog čoveka je beživotnog u dvorištu zatekla njegova supruga Zora pre osam dana i odmah pozvala policiju.

Prvo sam mislila da mu je pozlilo, da je pao i razbio glavu. Kad sam se približila, onda sam videla da je ruka otkinuta. Stolnjakom sam pokrila, da unuka ne vidi - rekla je njegova supruga Zora.

Glas javnosti /R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR