Glas Javnosti

OTKRIVENO KO JE UBIJEN U JERKOVIĆU: Muškarac S CRNOM MASKOM ispalio tri hica u SINA LEGENDE CRVENE ZVEZDE!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U naselju Braće Jerković u Beogradu dogodila se pucnjava. Sa tri metka iz pištolja ubijen je Vedran Repčić (41) u istoimenoj ulici ispred broja 201.

Vedrana Repčića, sina bivšeg fudbalera Crvene zvezde Srebrenka Repčića ubica je pratio sve do kuće gde je ispalio tri hic u njega. 

Slučajna prolaznica koja je prolazila u vreme ubistva je videla muškarca sa kačketom i crnom hirurškom maskom.

Posle pucnjave on je ostao da leži na trotoaru, a u njega je pucao muškarac u tamnoj sportskoj garderobi i sa manjim crnim rancem. 

Očevici tvrde da je ubica pobegao ka pijaci, a komšije dodaju da su čule 5 hitaca - prvo 3 pa još 2, ali da nisi sigurni da li je sve ispalio ubica ili su neki bili ispaljeni i u samoodbrani.   

Ubistvo se dogodilo na parkingu između belog pikapa i sivog punta. Reč je o prometnom kraju, gde živi dosta ljudi, a tu je i parkić između broja 201 i 203, malo iznad je i prometna ulica, a na pedesetak metara odatle i okretnica autobusa 26. 

Na lice mesta odmah su stigle Hitna pomoć i policija, a reanimacija je rađena odmah tu na pločniku, međutim i pored svih napora ranjenom čoveku nije bilo spasa.

Jake policijske snage, uključujući i pripadnike Interventne, patroliraju krajem.

Na ubijenog Repčića pucano je pored kola kojima je prišao.

Akcija ''Vihor''

U toku je akcija MUP Vihor 3 na teritoriji Voždovca, Savskog venca i Rakovice.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR