Glas Javnosti

Otac tragično nastradale Eme oštro osudio VLADIMIRA KECMANOVIĆA: MORAO JE SEBI DA PRIZNA DA IMA BOLESNIKA U KUĆI KOJEG NE LEČI

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jecaji i suze odjekuju Palatom Pravde zbog Koste Kecmanovića.

Suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole, danas je nastavljeno u Višem sudu u Beogradu.

Jedan od roditelja koji će tokom današnjeg suđenja da svedoče, bio je Dragan Kobiljski koji je smogao snage da izađe i pred svima kaže kako se već punih devet meseci oseća i bori.


- Mene uznemirava što čovek koji je stvorio najvećeg zločinca u tom uzrastu kaže da da njega mogu da razapinju ali da mu porodicu ne diraju. A šta je sa našim porodicama!? On je pobio Eminu decu, moje unučiće, ali i Emine unučiće, pobio je decu sve ubijene dece i njihove potomke. Uništio je na 1000 svetova - rekao je tokom svedočenja otac tragično nastradale Eme. 

Između ostalog, on je oštro osudio Vladimira Kecmanovića, inače doktora po zanimanju i istakao da je otac masovnog ubice morao da prizna sebi: Imam bolesnika u kući, a lekar sam i ne lečim ga.

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.


Glas javnosti /R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR