Glas Javnosti

OTAC NEĆE BITI DOVEDEN NA SAHRANU SINA UBICE: Majka Svetlana će uskoro biti saslušana

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora, a čitava Dejanova porodica je posle njegovog priznanja u tužilaštvu pod lupom istražnih organa!

Advokat Dejanovog oca Radoslava, Nebojša Živanović iz Bora, rekao je da je situacija u vezi sa njegovim klijentom za sada nepromenjena.

- Još uvek nismo razgovarali. On je ispitan, a biće uskoro saslušana i njegova supruga Svetlana, do kraja ove ili sledeće nedelje. Za sada je sve neizvesno - kaže advokat i dodaje:

- Mislim da on neće biti izveden na sahranu sina, a majka će najverovatnije biti saslušana posle toga. Više informacija će biti od ponedeljka.


Radoslav Dragijević   (Foto: Printskrin)

Radoslav Dragijević je, da podsetimo, uhapšen u subotu zajedno sa drugim sinom Daliborom koji je preminuo u noći između subote i nedelje, naverovatnije od posledica srčanog udara.

Dalibor je govorio u policiji i nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo Danke Ilić, ali policija na tim mestima nije pronašla ništa.

On, kao i brat Dejan, do sada su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene.


Dalibor Dragijević  (Foto: Privatna arhiva)

Danka je, da podsetimo, nestala 26. marta u mestu Banjsko polje, kad je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje. Za njenim telom traga se već 15 dana, a osumnjičeni Janković i Dragijević su uhapšeni pre 6 dana kada su ortkrili šta se desilo sa devojčicom.


Ubica Dejan Dragijević   (Foto: Printskrin)

- Oni su Danku najpre udarili službenim autom, zatim ju je Dejan Dragijević udavio, a onda su se rešili tela koje do danas nije nađeno, ali se pretražuju nove lokacije u nadi da će dete moći da bude sahranjeno i da će obdukcija tela dati odgovore - kaže izvor.


Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR