Glas Javnosti

OPSADA U OBRENOVCU: Interventna svuda po gradu, kontrola vozača, a ima i hapšenja!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U gradu je postavljeno nekoliko punktova.

Obrenovac je večeras pod opsadom policije, saznaje informer.rs

Kako se saznaje, u gradu je postavljeno nekoliko punktova na kojima se kontrolišu vozači, ali ima i hapšenja.

 Iz Beograda su kao ispomoć stigli pripadnici Interventne 92, policijske brigade, saobraćajne policije i područne policijske patrole. Kontrolišu se vozila, vozači, a bilo je i privođenje u centru grada.

Da podsetimo, danas se u selu Trstenica u blizini Obrenovca dogodio incident prilikom hapšenja M.N. (23) od strane policije, koji je pružio otpor i lakše povredio nekoliko pripadnika organa reda. Tokom hapšenja, jedan muškarac koji je bio u društvu osumnjičenog, pokušao je da ga odbrani i spreči policajce da ga uhapse.

Prema saznanjima, policajci su se našli u centru sela kako bi sproveli hapšenje po nalogu tužilaštva. Međutim, situacija je eskalirala kada je osumnjičeni pružio otpor i povredio policajce, a drugi muškarac se umešao u hapšenje.

- U ceo metež umešao se još jedan muškarac, koji je bio u društvu osumnjičenog i koji je pokušao da odbrani M.N. i spreči policajce da ga uhapse. Nakon međusobnog koškanja, policajci iz Obrenovca su uspeli da savladaju M.N. i stave mu lisice na ruke.

Nakon što se osumnjičeni suprotstavio hapšenju, došlo je do fizičkog sukoba između policajaca, osumnjičenog i drugog muškarca. Ipak, policajci su uspeli da savladaju M.N. i stave mu lisice na ruke.

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR