Glas Javnosti

NOVI DETALJI UBISTVA MLADIĆA (23) U BEOGRADU: Nepoznati napadač izbo Stefana u SRCE, pa pobegao!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Stefan S. (23) ubijen je sinoć kada ga je za sada nepoznata osoba nožem izbola ispod srca, pazuha u Beogradu, a policija i dalje intezivno traga za napadačem. .

Napada se dogodio na uglu Dobričine i Dunavske ulice, a nesrećni mladić preminuo je u Urgentnom centru.

- Sumnja se da je nepoznati napadač prišao Stefanu i da je ubrzo došlo do sukoba koji se kobno završio, s obzirom da je ubica zario nož mladiću kod srca, tačnije ispod pazuha - navodi izvor i dodaje:

- Sve se dogodilo nasred ulice. Mladić je pao na pod, a napadač je pobegao u nepoznatom pravcu, a neko od prolaznika pozvao je Hitnu pomoć koja je ubrzo zbrinula. Mnogo je krvario i nažalost u Urgentnom centru u Beogradu je poodlegao povredama i pored svih napora lekara.


Pošto je Stefan S. izboden nožem, nedaleko odatle, tačnije na Terazijama došlo do je do novog napada.

- Navodno, samo nekoliko minuta kasnije nepoznata osoba nožem je izbola S. M. (32) i to u predelu butine i pazuha. Policija i Hitna pomoć zatekla je povređenog muškarca kako krvav sedi u automobilu - navodi izvor i dodaje:

- Inspektori proveravaju da li su dva ubadanja povezana s obzirom da su se dogodila za kratko vreme, i to u neposrednoj blizini.

Policija je sinoć u prisustvu nadležnog dežurnog tužioca obavila uviđaj i za napadačima se intezivno traga. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve pojedinosti ovih događaja.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR