Glas Javnosti

NOVI DETALJI KRAGUJEVAČKE LIKVIDACIJE: Vlasnik Vile Jelena ubijen na sred trotoara

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija intenzivno tragaju za ubicom Nikole Z. (37), zvanog Zeka, koji je sinoć ubijen na trotoaru u Glavnoj ulici u Kragujevcu.

Čovek ubijen je na samo desetak metara od Vile Jelena, čiji je vlasnik bio i gde je izdavao sobe za prenoćište.

Kako se navodi prema nezvaničnim saznanjima, ubica mu je najverovatnije prišao nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz Vile Jelena i u njega ispalio više hitaca.

Prema prvim pretpostavlkama ubica imao i pomagače, jer je nakon zločina pobegao prema susednoj uličici gde ga je čekao automobil.

Ranjeni Nikola Z. je kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar, ali je izdahnuo od zadobijenih povreda. Više tužilaštvo naložilo je obdukciju i pokrenulo istragu o ovom zločinu.

Ozbiljan bezbednosni incident

Policijski uviđaj je trajao do kasno u noć. Krim tehničari su pretraživali svaki detalj na mestu zločina, pronađene su i čaure. Takođe, očekuje se da bi neki trag mogle dati i nadzorne kamere postavljene na objektima u ovoj ulici i koje policija pregleda. Kako nezvanično saznajemo, kragujevačkim inspektorima prošle noći u pomoć su došle i kolege iz Beograda.

Inače nastradali Nikola Z. važio je za žestokog momka, bio je u sukobu sa zakonom. Još tokom 2009. godine uhapšen je jer je pucao je u suvlasnika jedne menjačnice u Kragujevcu, a pominje se da je bio umešan i u druge sumnjive poslove.

Povodom ovog slučaja, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić održao je konferenciju za novinare gde je kazao da grad mora biti očišćen od kriminala, korupcije i svih vrsta nezakonitosti, pišu Novosti.

On je naglasio da je ubistvo koje se desilo u centru grada ozbiljan bezbednosni incident, da veruje da će nadležni organi rasvetliti ovaj slučaj, kao i da grad daje punu podršku državi i predsedniku Republike koji u ovom trenutku vode odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR