Glas Javnosti

NEZAPAMĆENO Sahranjuju dva ubijena deteta u istom danu

Hronika
Autor: Glas javnosti

U istom danu sahranjuju dva deteta! Na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu se još nisu oporavili od prošlogodišnje tragedije kada je umro jedan mališan, a sada moraju da pokopaju dečake Arosa (3) i Ehosa (1) koje se ubili roditelji Martina (23) i Lav (25) Petrović Suvajdžić, koja su posle toga skočila u smrt sa solitera u Novom Sadu.

 - Nema ništa teže u našem poslu nego kad u raku spuštamo male bele kovčege sa telima nevine dece. Prošle godine smo sahranili jednog dečaka koji se ugušio u požaru, a danas moramo dva deteta da zakopamo zajedno s majkom koja im je oduzela život. Ove je nezapamćeno u našem selu – kažu šokirani radnici groblja, dok meštani oprezno komentarišu šta se krije iza ove tragedije.


Foto: Glas javnosti/ sanduk sa Martininim telom

 – Sumnja se da je majka bila u sekti... da je reč o satanistima. Od kada se udela prekinula je kontakt sa porodicom i prijateljima. Očigledno je da se povinovala načinu života koji joj je nametnuo suprug. Za njega se priča da je sam govorio da je u sekti Devti krug sotone - šapatom govore meštani Bačkog Petrovca.  
U ulici u kojoj žive Martinini roditelji danas nema žive duše, dok u dvorištu i kući vlada muk.     

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR