Glas Javnosti

Nasilje nad ženama u sve većem broju: Tukao ženu 27 dana i davio je kablom

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nastavlja se suđenje hirurgu sa VMA,optuženi nasilnik danas oči u oči sa žrtvom

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu, danas se saslušavanjem supruge Nikole O. nastavlja njegovo suđenje povodom optužbi za nasilje u porodici. Hirurg se sumnjiči da je pretukao suprugu nanevši joj teške telesne povrede. Osim toga, Nikola se tereti i za neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Ispred suda su se okupili prijatelji Nikole, verovatno kako bi mu pružili podršku. On je u pratnji jednog policajca ušao u sud, pozdravljajući osmehom okupljene prijatelje.


Na prethodnom ročištu izneo odbranu

Nikola je na nedavno održanom pretresu izneo svoju odbranu. On je ispričao detaljno sve što se dogodilo između njegove supruge i njega, priznao delo i izjavio da se kaje.
Njegova odbrana zatražila je da Sud razmotri Nikolin zahtev o tome da sklopi sa nadležnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i adekvatno ga kazni.

Takođe, zatraženo je i njegovo puštanje iz pritvora ili zamena za drugu, blažu meru, s obzirom na to da se on nalazi iza rešetaka od trenutka hapšenja u februaru mesecu.

Tukao je 27 dana

Kako smo ranije pisali, žena je nakon prijave nasilja izjavila da "zlostavljanje traje 27 dana i da ga je jedva preživela".

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, pretio ubistvom, urinirao po njoj, davio kablom.

Nesrećna žena je zadobila teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Glas javnosti/B01s

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR