Glas Javnosti

KOSTA STRAHUJE ŠTA JE POLICIJA PRONAŠLA U NJEGOVOM KOMPJUTERU: Zanima ga šta se desilo sa OVIM!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kosta Kecmanović, dečak-ubica koji je 3. maja usmrtio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", od dana kada je počinio masakr smešten je u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Od tog trenutka, kako saznajemo od izvora upoznatog u slučaj, on se nalazi u grču, strahujući šta je sve policija pronašla u njegovom kompjuteru i mobilnom telefonu, koji su oduzeti od njega odmah nakon jezivog zločina.

Kosta je uplašen, najviše bi voleo da sazna šta je sve policija istragom otkrila u njegovom računaru i telefonu. On se mesecima unazad pripremao za masakr, a upravo su se tamo krile njegove najveće tajne - navodi izvor iz istrage i dodaje:


- On je svestan da protiv njega može da bude upotrebljeno to što je na internetu pretraživao kako najbolje da izvede zločin i kako se pripremaju molotovljevi kokteli. Osim toga, muči ga da li su pronađene njegove tajne prepiske i da li je otkrivena simpatija koju je imao i sa kojom se čuo.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Glas javnosti /R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR