Glas Javnosti

JEZIVI DETALJI UBISTVA MLADIĆA IZ TUTINA: Pomagač spalio krvavu odeću i dao ubici novac za bekstvo!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pošto je otkriveno da je Nusret Destanović (28) iz Tutina za kojim se tragalo nekoliko dana, ubijen, iz dana u dan otkrivaju se jezivi detalji ovog brutalnog zločina za koji su osumnjičeni njegova ljubavnica R. H. (27), njen bivši suprug koji je u bekstvu S. A. Z. i pomagači E. Dž. (18) i E. H. (40), koji su uhapšeni.

Nusret Destanović, brutalno je ubijen 8. februara u kasnim večernjim satima u mestu Karajukića Bunari.

Sumnja se da je žrtvu namamio odbegli S. A. Z. i to sa telefona R. H., njegove bivše supruge, sa kojom je žrtva navodno bio u vezi. Nusret je krenuo na ugovoreni sastanak i tada ga je u sačekuši nekoliko muškaraca brutalno ubilo.

Njegov telo potom je odvezeno "pasatom B6" koji je u vlasništvu S. A. Z. i bačeno u seoski bunar u selu Međugor, dok je njegov automobil "golf IV" osumnjičeni ubica odvezao kod osumnjičenog E. H. u Novi Pazar. Sumnja se da je ubica uspeo da pređe granicu i da se nalazi u Nemačkoj.


(Foto: Privaatna arhiva)

- Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim S. A. Z. koji se sumnjiči za teško ubistvo. Sumnja se da je uhapšeni E. H. primio S. A. Z. nakon zločina u svoju kuću u novopazarskom naselju Hadžet, gde mu je omogući da se okupa i spere krvave tragove. Pomogao mu je, navodno, da ukloni sve tragove zločina, a potom ga odvezao na autobusku stanicu gde je S. A. Z. seo u autobus koji ide za Nemačku - navodi Sandžak danas, koji dalje navodi:

- Sumnja se da je E. H., nakon što je ispratio osumnjičenog za ubistvo mladića, garderobu koju je S. A. Z. skinuo sa sebe, onako opranu osušio, a potom zapalio. Takođe, sumnja se da je E. H. dao osumnjičenom i 200 evra kada je krenuo za Nemačku.


(Foto: RINA)

Kako su potom preneli lokalni mediji, automobil kojim se žrtva dovezla na dogovoreni sastanak je završio u dvorištu E. H., koji nije prijavio ni to sve dok otac odbeglog S. A. Z. nije došao kod njega u posetu i nagovorio ga da zajedno prijave saobraćajnoj policiji taj automobil.

- Postoji određena sumnja i da je S. A. Z. nakon ubistva uzeo "golf IV" koji je bio u vlasništvu žrtve i dovezao ga kod E. H. Nakon što je auto neko vreme bio parkiran u dvorištu E. H., saobraćajna policija je nakon prijave utvrdila o čijem vozilu se radi i tako je klupko počeo da se odmotova - navodi Sandžak danas:

- Kada je utvrđeno čije je vozilo, istražitelji su brzo otkrili o čemu se radi, a kasnije je otkriven monstruozni zločin. Takođe, utvrđeno je da je R. H. te kobne večeri bila u društvu bivšeg partnera S. A. Z. gde su u jednom restoranu u Novom Pazaru razgovarali o njenom odnosu i vezi sa žrtvom. Navodno, tada je sa njima bio još jedan mladić.


Mesto ubistva (Foto: RINA)

Lokalni mediji, objavili su i prepisku između R. H. i njenog bivšeg partnera iz koje se može videti da osumnjičeni S. A. Z. koji je u bekstvu planira zločin njenog sadašnjeg partnera.

- R. H. je bila u svakodnevnom kontaktu sa bivšim mužem S. A. Z., dok je s druge strane u isto vreme bila u vezi sa žrtvom - navode oni.

Podsetimo, E. Dž. iz Sjenice sumnjiči se za teško ubistvo u saučesništvu, E. H. osumnjičen je za pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, dok se R. H. na teret stavlja neprijavljivanje pripreme krivičnog dela. Istraga je i dalje u toku, kao i potraga za prvoosumnjičenim za zločin.


Glas javnosti/Sandžak danas

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR