Glas Javnosti

Isplivao snimak pljačke Tamare Eklston: Ekipa iz Obrenovca upali u kuću sa fantomkama (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Lopovi iz Srbije razbacali novogodišnje ukrase po stepeništu velelepne vile, pa upali unutra.

Ljubomir Radosavljević iz Obrenovca, njegova žena, sin, rođaka i još dve osobe su uhapšene, a za dvoje se traga zbog sumnje da su pokušali da operu 26 miliona funti, koje je 2019. ukrao upravo Ljubomir Radosavljević, zvani inače Alfredo Lindli i njegov rođeni brat R. K. R. zbog sumnje da su tokom pljački ukrali 26 miliona funti koje su potom pokušali da stave u legalne tokove novca.


Radosavljević je osumnjičen da organizator serije višemilionskih pljački luksuznih kuća poznatih ličnosti u Londonu. Među njegovim žrtvama su bogata naslednica Formule 1, Tamara Eklston, fudbaler Frenk Lampard i njegova supruga Kristin, kao i porodica pokojnog predsednika FK "Lester Sitija", Vičaija Šrivadanaprabe.
Sada je na britanskim medijima procurio snimak pljačke kuće Tamare Eklston, na kojem se vidi kako kradljivci tokom noći kroz dvorište upadaju u kuću.


Na glavama su imali kapuljače.

U nastavku snimka vidi se da su lopovi iz Srbije razbacali novogodišnje ukrase po stepeništu velelepne vile.


Podsetimo, tokom prvih 13 dana decembra 2019. godine, stvari vredne 26 miliona funti odnete su iz domova manekenke Tamare Eklston, bivšeg fudbalera Frenka Lamparda i preminulog bivšeg vlasnika fudbalskog kluba "Lester Sitija" Vičaija Šrivadanaprabe u zapadnom Londonu.

Samo upad u vilu Eklstonove - u jednoj od najskupljih ulica na svetu – smatra se najvećom provalom u neku kuću u engleskoj pravnoj istoriji.


Juče je zbog toga Ljubomir uhapšen sa još pet osoba: M. R., E. R., I. R., L. R. i M. N. i to zbog sumnje da su novac koji su pribavili Ljubomir Radosavljević i njegov R. K. R. "prali" na način da su ulagali u kupovinu skupocenih nekretnina na teritoriji Republike Srbije, kao i luksuznih putničkih vozila i na taj način pokušali da ilegalno stečeni novac integrišu u legalne novčane tokove.

Uhapšena trojica muškaraca

Zbog ovih krivičnih dela, ranije su uhapšeni Jugoslav Jovanović (24), Srbin sa italijanskim državljanstvom i Italijani Alesandro Donati (44) i Alesandro Malteze (45) koji su izručeni iz Italije u Veliku Britaniju i koji su priznali da su učestvovali u pljačkama.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR