Glas Javnosti

FUDBALERI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO STEFANA SAVIĆA? Za njima traga srpska policija (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić brutalno je ubijen prošlog vikenda, a pripadnici Ministarstva unutrušnjih poslova uspešno su identifikovali počinioce ovog stravičnog zločina koji je potresao Srbiju!

Naš reprezentativac Stefan Savić (23) preminuo je u noći 25. februara usled zadobijenih ubodnih rana u Dunavskoj ulici u Beogradu.

Za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.


Stefan Savić   (Foto:Instagram)

Prema nezvaničnim saznanjima, navodno su obojica osumnjičenih fudbaleri, a te kobne noći su se zverski iživljavali nad Stefanom koji je ubrzo preminuo od posledica ovog jezivog napada.


(Foto: MUP Srbije)

Kako se nezvanično saznaje, navodno jedan od počinilaca ovog zločina, Vasilije Gačević, igrao je u prvom timu Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mali Mokri Lug, dok drugi, Marko Daničić se takođe bavi fudbalom i igra u klubu Serbian White Eagles iz Toronta u Kanadi.

Marko Daničić je rođen u Zagrebu u Hrvatskoj, i još uvek nije poznato kako i zašto se našao u Beogradu.


Fudbalski klub Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga oglasio se posle dovođenja u vezu Vasilija Gačevića, osumnjičenog za ubistvo Stefana Savića, sa tim beogradskim klubom.

Iz Crvene zvezde poručuju da Gačević nije njihov igrač, već da je dres tog kluba nosio u sezoni 2020/21.


Takođe, klub navodi da nema nikakve veze sa stravičnim događajem u kome je život izgubio mladi MMA borac. Zvezda je izjavila iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR