Glas Javnosti

DRAMA U NOVOM SADU TRAJE VEĆ 15 SATI! ČOVEK PRETI BOMBOM: Komšije u šoku - nismo ni znali da je tu! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Drama u Novom Sadu, gde se čovek zabarikadirao u montažnoj garaži, u Veterniku, i dalje traje - tačnije od sinoć, a sada već duže od 13-14 sati.

Na licu mesta su vatrogasci i Hitna pomoć, a policija je blokirala ulicu. Sve je počelo u sredu nešto posle 20 časova, a čovek se i dalje nalazi u pomenutom objektu i odbija da izađe.

Komšije koje žive u blizini su se takođe okupile i kažu da je čovek koji preti samoubistvom nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se podelio sa bratom.



"Davno je tu imao imanje, onda su se podelili, imao je porodicu ali je, koliko smo čuli, dosta kockao, razveo se ima i decu. Nismo ni znali da je tu, mislili smo da je Nemačkoj. Verovatno je došao kod majke u posetu jer ona živi tu u kući na istom placu", kažu komšije.

Dodaju i da je imao auto-plac na tom imanju. Komšije zasad nisu evakuisane.



Kako se nezvanično saznaje u pitanju je imućan čovek starosti oko 55 godina. Celog života radio je u Nemačkoj, a nedavno je navodno ostao bez velike količine novca. Kruže priče da je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati. 

Pregovarački timovi pokušavaju da ga privole da se preda.


Glas javnosti/Blic/NS Uživo

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR