Glas Javnosti

Doživotna robija za krvnika iz Pirota: PUCAO JOJ U GLAVU DOK JE BIRALA VOĆE U PILJARI

Hronika
Autor: Glas javnosti

Miroslav Marković (55) osuđen je na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora jer je 5. marta prošle godine ubio iz pištolja svoju bivšu emotivnu partnerku Sanju M. u centru Pirota.

Ova tragedija jako je pogodila celu Srbiju jer je Miroslav prišao Sanji u jutarnjim časovima dok je birala voće u piljari i ubio je hicem iz pištolja.

- On je osuđen na jedinstvenu kaznu doživotnog zatvora za krivično delo teško ubistvo i osuđen je za proivodnju, držanje i noženje oružja u trajanju od pet godina - saopštila je za Kurir portparolka Višeg suda u Pirotu, Branimirka Mitrović. 

Tog dana, javnost nije mogla da veruje da je jedna žena na tako hladnokrvan način izgubila život. Sanja M. je, inače, bila vlasnica obuće u Pirotu dok Miroslav ima menjačnicu. Njih dvoje su bili zajedno neko vreme, ali pošto je on bio nasilan, Sanja je htela da stavi tačku na tu vezu.


On se nije slagao sa tim a imao zabranu prilaska njoj. Sanja je čak prema ranijem pisanju devet puta prijavljivala nasilje. Jednom je zbog nasilja sklopio Sporazum o priznavanju dela te je samo novčano kažnjen u iznosu od 100.000 dinara.

Tog jutra ništa nije slutilo da će Pirot biti zavijen u crno i da će ovo krvoproliće po brutalnosti biti prva vest.

- Ja sam prvi ušao u prodavnicu i birao neke namirnice i video sam ženu kako ispred prilazi gajbicama i bira voće. U jednom trenutku se začuo pucanj. Mislio sam da je nekom pukla guma kada sam video ženu u krvi.

Pozvali smo Hitnu pomoć, ali ona je na mestu preminula - rekao nam je tada jedan od očevidaca. Marković je nakon što je pucao u nju, otišao sam u policiju i prijavio se oko 9.45 sati.

Glas javnosti/ A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR