Glas Javnosti

Devojčice upale u prodavnicu i počele da kradu: Napale radnika obezbeđenja, pa razbile izlog

Hronika
Autor: Glas javnosti

Devojčice se terete za nasilničko ponašanje

Pet maloletnih devojčica je 7. februara oko 19.55 sati uhvaćeno u krađi u jednoj prodavnici u Čika Ljubinoj ulici, nakon čega su napale radnika obezbeđenja i razbile staklo radnje.

Devojčice su pokušale da ukradu energetska pića, kada ih je u tome sprečio radnik obezbeđenja. One su potom počele da ruše artikle u prodavnici, a jedna od njih razbila je nos radniku obezbeđenja.

Nakon izlaska iz prodavnice, jedna od devojčica uzela je staklenu flašu i njom razbila izlog radnje.

Devojčice su zadržane na licu mesta do dolaska policije. Za tri devojčice uručen je poziv da se 8. februara jave u policijsku stanicu. One se terete za krivično delo nasilničko ponašanje.


Očevici sa lica mesta naveli su da je devojčica koja je napala radnika obezbeđenja sa još jednom devojčicom pobegla ka Studentskom parku. Navodno su rušile sve što su zatekle pred sobom. Preostale tri devojčice ostale su u okolini prodavnice i "pokušale da se sakriju od policije". Nije poznato da li je policija uspela da pronađe devojčicu koja je udarila radnika obezbeđenja.

Kako su naveli očevici, radnici prodavnice često su svedoci incidenata, a pre nekoliko meseci na tom mestu izboden je mladić.




Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR