Glas Javnosti

DETALJI SMRTONOSNE TUČE KOD INĐIJE: Unakažen posle svađe na slavi

Hronika
Autor: Glas javnosti

Milenko L. (68) iz jednog mesta kod Inđije preminuo je 20 dana pošto je teško pretučen 9. oktobra i to na proslavi slave na koju navodno nije bio pozvan.

Kako je MUP već saopštio, uhapšeni su G. J. (43), D. J. (26) i S. J. (18) koji se terete da su pretukli čoveka koji je od zadobijenih povreda preminuo posle 20 dana borbe za život. Sumnja se da su uhapšeni u Novom Slankamenu fizički napali Milenka L.

- Milenko L. je, navodno, došao nepozvan na proslavu slave Svetog Jovana Bogoslova gde su bili uhapšeni muškarci. Naime, oni su ga nakon svađe isterali iz kuće, a potom mu zadali nekoliko udaraca - kaže izvor i dodaje:


- Navodno, nije se znalo ko koga tu udara, pa je nesrećni čovek zadobio nezgodan udaraca u predelu kičme. Od zadobijenih povreda nije mogao da se pomeri i prevezen je u bolnicu. Usled komplikacija, posle 20 dana je izgunio bitku za život.

Kako dalje navodi sagovornik, navodno, uhapšeni muškarci i žrtva se poznaju.

- Pretpostalja se da se muškarci poznaju i da su možda imali i neke neraščišćene račune od ranije. Sumnja se da, kada su G. J., D. J. i S. J. ugledali Milenka na proslavi, tog kobnog 9. oktobra, gde je došao nepozvan odlučili su da se obračunaju sa njim, ali su se stvari otrgle kontroli - dodaje naš izvor.

Osumnjičeni su uhapšeni i njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušani u nadležnom tužilaštvu.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR