Glas Javnosti

DETALJI NESREĆE U RAŠKI: Bahati vozač seo za volan s dva promila alkohola u krvi, oštetio sedam automobila

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na opštinskom putu Raška – Rvati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede, dok je sedam putničkih vozila oštećeno.

Kako prenosi dobro obavešten izvor Đ.V. (28) iz Raške sinoć je na lokalnom putu Raška-Rvati prilikom preticanja parkiranih vozila izgubio kontrolu i udario u dva parkirana vozila, a zatim i u vozilo „BMW“ koje je preticao, kao i u još jedno parkirano vozilo.

Đ.V. seo je za volan s dva promila alkohola u krvi, od siline udara, "BMW" je oštetio parkirane automobile, a kako dobro obavešten izvor prenosi pukom srećom je izbegnuta veća tragedija.



"Vožač je seo u svoj auto u vidno alkoholisanom stanju. Na mestu gde je izazvao udes nalazi se restoran za proslave, s obzirom na to da su tu uvek parkirani automobili kada je u restoranu neko slavlje, on zbog svog stanja i bahate vožnje nije mogao da iskontroliše brzinu te je parkiranim automobilima naneo veliku materijalnu štetu. Srećom, nikog nije bilo ispred restorana, inače mogao je neko da nastrada", kaže naš izvor. 

Kako navodi dobro obavešten izvor protiv Đ.V. biće podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje, kao i krivična prijava zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR