Glas Javnosti

Detalji krvavog pira u Skadarliji: Crnogorac kriv?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni je bio sa prijateljima, sve vreme su pili, bili glasni, bučni... napadni, ponašali su se kao da je "kafana njihova", tražili da im se donese piće..."

Za muškarcem koji se sumnjiči da je noćas u poznatoj kafani u Skadarliji upucao radnika obezbeđenja Dalibora K. (43) i dalje traje potraga, a kako se nezvanično saznaje, pokušaju ubistva je prethodila svađa.


"Osumnjičeni je bio sa prijateljima, bilo ih je još četvoro za stolom, sve vreme su pili, bili glasni, bučni... napadni, ponašali su se kao da je "kafana njihova", cimali su muzičare, tražili da im se donese piće, iako im je rečeno unapred da se restoran uskoro zatvara i da je to zadnja "tura". Ponovo im je rečeno posle izvesnog vremena da je lokal zatvoren i da ne radi više, ali nisu hteli da izađu. Obezbeđenje ih je više puta opomenulo. Osumnjičeni je potom ustao i započeo svađu sa Daliborom, pretio mu. On mu je ponovo rekao da napusti lokal, međutim, ovaj je izvadio pištolj i pucao u njega. Odmah su svi pobegli", rečeno je.

Dalibor K. je hitno hospitalizovan u UC i upucan je sa tri hica u stomak i ruku. U stabilnom je stanju.

Policija je obavila razgovor sa svedocima i raspisala potragu za napadačem.


Inspektori su uzeli i video snimke sa okolnih kamera.

O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Inače, Dalibor K. je državljanin Crne Gore.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR