Glas Javnosti

BRANIO SINA A RAZJARENI MLADIĆI GA TUKLI I DOK JE BIO U NESVESTI: Meštani Mokrina zgroženi brutalnim nasiljem (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tibor Z. (52) iz Mokrina, koga su brutalno pretukla četvorica mladića iz Kikinde, nalazi se u teškom stanju, a kako je potvrđeno on je povrede zadobio kada je stao u zaštitu sinu.

Pored Tibora Z., pretučen je i mladić kome su slomljene obe podlaktice i on je sa teškim telesnim povredama prebačen novosadski Klinički centar Vojvodine.

„Ti mladići su došli iz Kikinde i raspitivali se za nekog mladića, neki problem je valjda nastao oko devojke. Kako ga nisu našli, razlupali su kafanu, a onda i udarili dva šamara jednom mladiću, inače sinu Tibora Z. Tada je on ustao i stao u sinovljevu odbranu, a razjareni mladići su ga tukli sa čim su stigli, na mrtvo ime su ga udarali čak i nakon što je izgubio svest. Polomili su mu lobanju i probušili plućnu maramicu“, navodi jedan meštanin Mokrina.

U ovom Severnobanatskom selu navode da se četvorica mladića tu nije zaustavila.



„Našli su tog mladića i demolirali mu celu kuću, nakon čega su otišli u Kikindu. Čuli smo da su se hvalili da su „postigli ono što su želeli“. Nesrećni Tibor živi u Mađarskoj, a ovde je došao zbog Uskrsa. Eto, baš to veče je došao u kafanu da počasti meštane i sada mu se bore za život“, kaže sagovornik našeg portala.

Podsetimo, D. Z. (27), M. J. (29) , B. L. (20) i I. G. (24) sa područja Kikinde uhapšeni su zbog tuče koja se dogodila u ponedeljak u jednom kafiću u Mokrinu. Oni se sumnjiče da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, kao i I. G. (24) iz istog grada, osumnjičenog za nasilničko ponašanje.


„D. Z., M. J. i B. L. sumnjiče se da su 10. aprila, u toku noći, u ugostiteljskom objektu u Mokrinu, nakon svađe, zadali više udaraca pedesetdvogodišnjem muškarcu usled čega je zadobio teške povrede, i dvadesetčetvorogodišnjaku koji je tom prilikom zadobio lake povrede“, saopštila je policija.

Inače, uhapšeni muškarci su već poznati policijii.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

Glas javnosti/Nova

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR