Glas Javnosti

BIZARNO : Na adresu mrtve Ane Volš u Vašingtonu stiglo pismo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Obaveštenje o zapleni uslikano je na ulaznim vartima kuće Ane Volš u Vašingtonu, nakon što su federalni tužioci zaplenili dva bankovna računa njenog supruga koji je optužen za njeno ubistvo u Masačusetsu

"Vinter Hill Bank" je u junu podnela sudski postupak za oduzimanje jedinice 104 u ulici Vine 20 (poznatoj i kao 20 Huss Court) u Linu u Masačusetsu, koja je na ime Ane Volše.

U martu, aprilu, maju i junu nisu izvršena plaćanja, a postoji dug od 2.615,39 dolara zbog zajma koji je uzet u julu 2018. godine, prema pismu banke koje je upućeno Volšovoj u njenom prebivalištu u Vašingtonu.

Direktorku agencije za nekretnine Anu Volš (37) navodno je za Novu godinu ubio njen suprug Brajan Volš, koji je takođe optužen i za odlaganje njenog tela, koje još uvek nije pronađeno.

U vreme njene smrti, Volšova je putovala iz Vašingtona, gde je radila, do Kohaseta, gde je živela sa mužem i troje male dece.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv po svim optužbama u vezi sa smrću svoje supruge. 

U međuvremenu, savezni tužioci zaplenili su dva Brajanova bankovna računa u ukupnom iznosu od oko 7.842 dolara kao deo odvojenog federalnog slučaja za prodaju falsifikovanih slika Endija Vorhola, navodi se u podnesku od 23. juna u saveznom sudu u Masačusetsu.

Sudija koji je predsedavao tim slučajem naložio je da se Brajanu Volšu oduzme 225.000 dolara u gotovini i vrate originalne Vorholove slike.

U vreme navodnog ubistva, Brajan Volš je bio u kućnom pritvoru kao deo uslovne kazne pre izricanja konačne presude, što je bio glavni problem u Brajanovom i Aninom braku, navodi se u sudskim podnescima u slučaju ubistva.

Brajan Volš, koji je bio zatvoren u njihovoj kući u Kohasetu, verovao je da ga je Ana varala sa drugim muškarcem u Vašingtonu, piše u sudskim dokumentima.

Dan posle Božića, Brajanova majka je, „uz njegov doprinos i uputstva“, unajmila privatnog istražitelja iz Vašingtona „da sprovede nadzor nad Anom u svrhu dokazivanja neverstva“, piše u sudskom podnesku.

Glas javnosti/T02S

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR