Glas Javnosti

"UBILA SAM ROĐENOG SINA" : Danica iz Subotice sačekala da Sergej zaspi, pa ga ubila sekirom i mirno sačekala policiju

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nedavno se navršilo 10 godina od stravičnog zločina u Subotici kada je Danica Tot Kiralj, koja je tada imala 67 godina, sekirom smrskala lobanju sinu Sergeju (42). Nakon ubistva pozvala je policiju i kada su došli rekla: "Ubila sam rođenog sina"

Zločin se dogodilo u julu 2013. godine u kući u kojoj su njih dvoje živeli zajedno.

Bila je nedelja, oko 12 časova.

Maltretirao majku

Prema rečima iz tadašnje istrage, Sergej je bio težak alkoholičar koji je stalno maltretirao majku. Nekoliko puta se lečio u psihijatrijskim ustanovama, navodno je više puta pokušao da se ubije, ali bi se uvek vraćao alkoholu. Dva puta se ženio i obe žene su ga ostavile zbog pijanstva.

Sergejevo psihičko stanje se pogoršalo nakon smrti njegovog oca. Ubrzo je dobio i otkaz, a radio je kao kontrolor kočnica na vozovima.

Ostali su samo on i majka nad kojom se iživljavao.

Tako je bilo i kobnog dana.

Došao je kući mrtav pijan i počeo da je maltretira. Danica se posvađala sa njim, a on je legao da spava. Ona je izašla u dvorište i uzela sekiru, a kada se uverila da je zaspao, smrskala mu je glavu. Udarila ga je nekoliko puta.

Kada je videla da je mrtav, pozvala je policiju i ćerku koja je u tom trenutku bila udata i nije živela sa njima u kući.

Policiju je sačekala na kapiji i rekla im: "Ubila sam rođenog sina".

Glas javnosti / B06S

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR