Glas Javnosti

Jeziv prizor u Senti: OBESIO PSA PA SEBE, pored leševa zatečeno i pismo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Muškarac je već dugo živeo u vikend naselju Halas čarda, na periferiji Sente.

Policija je danas zatekla tragičan prizor u vikend naselju Halas čarda, na periferiji Sente, gde je pronađeno telo muškarca (64) i njegovog psa. Muškarac je već duže vreme živeo sam u ovoj vikendici, a prema informacijama iz Osnovnog javnog tužilaštva u Senti, pronađeno je i oproštajno pismo koje ukazuje na porodične nesuglasice kao mogući razlog za ovu tragičnu situaciju, prenosi Kurir.

Jedan od neobičnih detalja ovog slučaja jeste činjenica da je muškarac prvo obesio svog psa, maltezera, pre nego što je odlučio da sebi oduzme život. Istražitelji ističu da je ovo neobično i da se ovakvi slučajevi retko pamte u Senti i okolnim selima Vojvodine.

SOS telefon za pomoć
SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Glas javnosti /R01S 


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR