Glas Javnosti

EVO ko je LEKAR koji je na Autokomandi PRETIO da će izvršiti SAMOUBISTVO: UGLEDNI ANESTEZIOLOG SKORO 20 GODINA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Muškarac Željko K. (55) koji je sinoć oko 20 sati zvao policiju, rekao gde se nazali i zapretio da će se ubiti, zahvaljujući pregovaračima i nagovara braće se predao, je ugledni anesteziolog i reumatolog sa VMA.

Kako saznaje "Blic", Željko K. je 1994. godine završio Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, a 2004. godine specijalizaciju iz anesteziologije sa reanimatologijom.

Kretanje u službi

Od 1994 do 1997. godine radio je u Domu zdravlja Sjenica, a od 2000 - 2004. je bio na specijalizaciji na VMA.

Inače, protiv njega će Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenuti istragu zbog oružja koje je ovaj ugledni doktor imao kod sebe.

Podsećamo, on je pozvao policiju na 192 broj i predstavio se kao doktor, rekao da se nalazi u parku i zapretio da će se ubiti. Veliki broj pripadnika policije i Hitne pomoći odmah je izašao na terenu na Autokomandi, gde je muškarac pretio samoubistvom. U međuvremenu su stigla njegova braća koja su pregovarala sa njim, nakon čega se on predao.

Braća nosila pancire

Prema nezvaničnim informacijama, braći je policija dala pancire kako bi bili sigurni da se ništa loše neće dogoditi.
Ulica Ljutice Bogdana bila je zatvorena, a prema snimcima sa terena vidi se da je za saobraćaj bio potpuno zatvoren Bulevar oslobođenja u smeru ka Trošarini.

Na licu mesta bilo je oko desetak patrola policije i nekoliko vozila Hitne pomoći.

Glas javnosti / B02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR