Glas Javnosti

Na Divčibarima jeftiniji hotel od apartmana: Za tri noćenja porodica iskeširala 300 evra

Ekonomija
Autor: Glas javnosti

Zimovanje je jedan od posebnih doživljaja za decu zbog raznolikih igara na snegu, a jednoj porodici je potrebno oko 300 evra da bi proveli vikend na Divčibarima tokom predstojećih praznika.

Jedna mama je ispričala svoje iskustvo potrage za povoljnim aranžmanom za period posle Božića, između 10. i 15. januara.

- Želela sam da odemo da dete vidi sneg. Prvo sam uzela da gledam smeštaj koji je blizu centra iz razloga što ako bismo uzeli apartmane, za obroke bismo morali da idemo u restorane u centru ili da se u blizini nalaze prodavnice, ako odlučimo da pravimo hranu sami - ispričala je M.M.

Ispostavilo se da su svi apartmani u centru preskupi, a zbog deteta od tri godine, moraju da gledaju apartmane u užem krugu dešavanja. Dodaje da ispada da je "isplativije biti u hotelu, nego u apartmanu".


- Tri noćenja za nas troje bi u hotelu sa 4 zvezdice izašlo malo manje od 30.000 dinara, uključujući i prevoz, a da uzmemo neki apartman koji nije mnogo udaljen od centra i da idemo u restorane, bilo bi nam 35.000 dinara - dodaje M.M.

Na popularnom sajtu za iznajmljivanje nekretninaako tražite nekretninu udaljenu manje od kilometra od centra, treba da pripremite sumu od 18.000 pa sve do 115.000 dinara, u zavisnosti od onoga što tražite.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR