Glas Javnosti

U sredu centar grada bez vode: Vračar i Palilula sve do ponoći

Društvo
Autor: Glas javnosti

Deo strogog centra grada, ali i delovi Vračara i Palilule u sredu, 15. novembra, biće bez vode, mnogi i ceo dan, od ujutru do ponoći.

Bez vode u Starom gradu
Zbog planiranih radova na prevezivanju potrošača na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Stari grad, u sredu, 15. novembra, od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama: Kosovska, Nušićeva, Svetogorska i Takovska, odnosno u ulicama:


-Kosovska
-Majke Jevrosime
-Takovska
-Palmotićeva
-Vlajkovićeva
-Kondina
-Nušićeva
Bez vode na Vračaru

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, takođe u sredu od 08.00 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:
- Prote Mateje- od Makenzijeve do Njegoševe ulice
- Njegoševoj- od Beogradske do Alekse Nenadovića


Bez vode na Paliluli

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u sredu od 08.00 do 22.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:
- Marijane Gregoran- od Salvadora Aljendea do Mirijevskog bulevara
- Ćajetinskoj
- Irisa
Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštavaju da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena auto-cisterna. Oni Mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.


Bez struje sutra i sredu

Manji broj ulica u sedam opština u sredu neće imati ni struju, ali zato je za sutra, utorak, spisak mnogo duži. Na spisku isključenja struje su delovi 10 opština, a najveći broj potrošača koji sutra neće imati struju od 9 do 14, odnosno 15 sati, je u Grockoj.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR