Glas Javnosti

Tužilaštvo istražuje slučaj prinudnog sletanja aviona za Dizeldorf

Društvo
Autor: Glas javnosti

Više javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa Upravom kriminalističke policije utvrđuje sve okolnosti u vezi sa prinudnim sletanjem aviona na letu JU324 iz Beograda do Diseldorf.

Tužilaštvo je, prema saznanjima, formiralo predmet i naložilo policiji da prikupi sve neophodne informacije i obaveštenja u vezi sa ovim događajem, da li je bilo eventualnih propusta i ko je za to odgovoran.


Pilot tražio da odmah sleti

Podsetimo, pilot aviona koji je 18. februara poleteo za Diseldorf sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" ubrzo je nakon poletanja tražio da odmah sleti, što je izazvalo blagi zastoj u aeordromskom saobraćaju.


Er Srbija je saopštila da je let JU324 iz Beograda do Diseldorfa, koji je obavljala partnerska kompanija, vraćen u Beograd zbog tehničkih razloga.

U saopštenju Er Srbije je pisalo:

  • Avion je bezbedno sleteo na beogradski aerodrom. Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre
  • Bezbednost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku.
  • Za više informacija, molimo putnike da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete naš veb-sajt airserbia.com ili naše stranice na društvenim mrežama.
  • Bezbednost naših putnika i članova posade su najvažniji prioritet za Er Srbiju.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR