Glas Javnosti

Tinejdžeri opet imaju njihove trendove: Prolaznici zgroženi

Društvo
Autor: Glas javnosti

Beogradski tinejdžeri, izgleda, imaju novi “vid zabave”: pljuju na prolaznike, gađaju ih svim i svačim pa čak i prosipaju vodu po njima u nekim tržnim centrima u prestonici.

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavilo se upozorenje sugrađana koji su zgroženi “novim trendom” koji je zavladao među decom.

- Molim da objavite apel da deca prestanu da pljuju radnike i ljude po tržnom centru. Ne znam kakva je situacija u ostalim tržnim centrima, ali ovo se svaki dan dešava. Obezbeđenje kao i po običaju ništa ne radi po tom pitanju. Uvek smo svi ispljuvani. Stvarno prevazilazi sve mere - navodi se u jednoj od objava i dodaje:

- Odnosi se i na gađanje, prosipanje vode i bacanja kartica sa poslednjeg sprata gde su igre za decu. Niko ne reaguje: “To su deca, pljuju, ništa ne možemo”. Kao i za ljubimce koji zapišavaju prodavnice, štandove i svaki mogući zidić u centru.


Foto: instagram

Da je ovo zaista ozbiljan problem potvrdili su i drugi sugrađani.

- Igrom slučaja poznajem jednu osobu iz obezbeđenja u tom tržnom centru i baš smo pričali na tu temu. Tako sam i saznala da su njima bukvalno vezane ruke. Verovali ili ne, oni stvarno ništa ne smeju da urade toj deci. Najviše što mogu je da ih usmeno opomenu i njih i vlasnike ako dođete do njih i kažete o čemu se radi. U suprotnom ne znaju šta će jer uglavnom ne smeju dalje od ulaznih vrata da se kreću - navodi se u drugoj objavi na ovoj stranici:


- Ono što bih posavetovala jeste da ako smatrate da oni ne reaguju na vaše prijave da odete do info-pulta i tražite šefa obezbeđenja.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR