Glas Javnosti

Samo što je položila zakačila je tuđ auto u prvoj vožnji: Priča devojke iz Pančeva oduševila mnoge

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prilikom svoje prve vožnje, kao neiskusan vozač, jedna devojka iz Pančeva ogrebala je pre nekoliko dana tuđi automobil "mercedes" na parkingu u svom gradu. Osećajući grižu savest, postarala se da, putem društvenih mreža, pronađe vlasnika kola i nadoknadi pričinjenu štetu.

Ubrzo je, uz pomoć prijatelja i poznanika, ova priča o poštenju jedne mlade osobe dobila epilog, i to onaj koji nas ponovo podseća na dobrotu u ljudima.

Naime, Pančevka je pronašla vlasnika automobila marke "mercedes" koji je ogrebala prilikom izlaska sa parkinga.

- Momak je ispao veliki čovek, ne želi nikakvu nadoknadu i poželeo mi je mnogo bezbednih vožnji. Hvala mu do neba i hvala i vama na pomoći i podršci - napisala je devojka.


"Srećno na svim putevima"

A poruka koju joj je vlasnik "mercedesa" napisao glasila je: "Srećno na svim putevima ubuduće, bilo da vozite ili idete pešice".

Podsetimo, Pančevka je ogrebala tuđi auto kada je izlazila sa parkinga, uspaničila se i otišla. Vratila se posle desetak minuta, međutim, ogrebanog vozila više nije bilo.

- Jako mi je žao što se ti desilo i nije u redu da ne nadoknadim štetu, tako da, ako se neko javi u komentarima, pisaću mu u poruci da se dogovorimo oko svega. Hvala unapred! - napisala je devojka na društvenoj mreži Fejsbuk.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR