Glas Javnosti

Porodici iz Srbije pronađen ukraden auto u Solunu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vlasnica sad otkrila šta je bilo sa stvarima iz njega

Automobil porodice iz Srbije, koji je ukraden početkom jula meseca, pronađen je na radost vlasnika iz Kragujevca pre dva dana. Ono što je najviše interesovalo sve jeste u kom stanju se nalazi automobil, budući da su se u njemu nalazile i stvari porodice.

Porodici iz Srbije iz Kragujevca automobil je ukraden u povratku, na parkingu tržnog centra Džambo, a zajedno sa njime, oni su ostali i bez kompletnih stvari. Pre dva dana, na Fejsbuk grupi, "Grčka Info", objavljeno je da je automobil nađen u gradu Ksanti, na 200 kiometara od Soluna, što je potvrdila i Jelena, vlasnica vozila, dodavši da tek čeka poziv iz policije da saznaju u kakvom se stanju nalazi automobil.

 

Nakon što su i zvanično stupili u komunikaciju sa policijom, Jelena je obelodanila da se automobil nalazi u odličnom stanju.

"Dobar dan svima

Pronađen nam je automobil koji nam je bio ukraden u Solunu 4 jula. Auto je pronađen u gradu Ksanti blizu Kavale. U dobrom je stanju. Čekamo proceduru oko preuzimanja. Veliko hvala svima na podršci", navodi se u njenoj objavi na Fejsbuk stranici "Grčka info".

Ono što je sve interesovalo, budući da im je automobil ukraden sa svim ličnim stvarima, jeste da li su i one u automobilu. Na veliko iznenađenje svih, odgovor je bio potvrdan.

"Sve je bilo u autu", kratko je napisala Jelena.

U komentarima koji su nastupili korisici su čestitali porodici iz Kragujevca, dok je jedan deo članova pisao kako je auto sigurno bio potreban nekome "da se provoza" do Ksantija.

Glas javnosti/B01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR