Glas Javnosti

NASMRT IZBO DEVOJKU a sada izneo odbranu zbog koje su SVI BESNI: Evo kako se MLADIĆ OPTUŽEN za surovo ubistvo pravdao na sudu!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Dejan Dabović (29) iz Herceg Novog, novosadskom sudu se obratio izjavom da se neseća detalja zločina koji je počinio.

Dabović je 26. decembra 2019. godine ubio svoju bivšu devojku Dušanku Jocović (29).

On se tereti da ju je nožem izbo ispred zgarde u Ulici Alekse Šantića 48 gde je nesrećna devojka živela, koja je isto iz Herceg Novog.

Budući da im je veza bila turbulentna, zbog neprestanih rastanaka i pomirenja, Dejan je kako navodi „morao“ da se vidi sa njom 25. decembra 2019. ali je nije pronašao. Sutradan su se, po njegovim rečima, našli kod Limanske pijace gde su se prošetali i porazgovarali.

Kada su ušli u jednu prodavnicu, Dušanka se javila na poziv i odgovorila kako joj Dejan preti nožem, što je njega navodno mnogo uzrujalo.

- To me je užasno pogodilo, krenuo sam da je zagrlim, a ona je vikala da se sklonim od nje. Odgurnula me je i pljunula i to me je razbesnelo - navodi mladić.

Dejan se kasnije branio od optužbe tvrdnjama kako se ne seća da je uopšte izvadio nož, i kako se posle udarca pesnicom ničeg ne seća.

-Poslednjih godinu dana, otkako sam u pritvoru, stalno razmišljam o tome šta sam uradio i kajem se. Sećam se da sam Dušanku udarao pesnicama po glavi i ničega više. Ne znam kada sam izvadio nož. Sledeće čega se sećam je dolazak u sobu u hostelu - navodi Dejan.

Dušankina majka Mirjana i rođena sestra Danijela istakle su na trenutnom suđenju kako se pridružuju krivičnom gonjenju Dabovića. One navode da je Dušankin otac umro od tuge, a da se po Herceg Novom pronela priča kako je Dejan od kuće poneo nož pošto pištolj nije mogao da nađe da kupi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR