Glas Javnosti

Milione evra od Carine Slaviša Kokeza trošio na lude žurke i bahanalije sa starletama iz Kolumbije?!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Slaviša Kokeza nije žalio pare?! Sporni milioni evra koji su srž skandala u aferi "Carina" navodno su potrošeni na nekretnine i skupocene žurke.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza milione "zarađene" preko Carine ulagao je u nekretnine, ali i bacao na bahanalije. Tako je često pravio žurke na kojima su se pila najskuplja pića, a mnogi pamte i one na kojima su glavne zvezde bile starlete iz Kolumbije. Njih je, prema nekim tvrdnjama, dovodio privatnim avionom iz Kolumbije, a pare nije žalio s obzirom na to da je let u jednom pravcu do ove države Južne Amerike koštao između 200.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od nivoa luksuza.

- Njih je dovodio privatnim avionom iz Kolumbije. Pare nije žalio ako se zna da je let u jednom pravcu do ove države Južne Amerike između 200.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od nivoa luksuza – kaže izvor. Sagovornik naglašava da je najmanje pet puta bila angažovana privatna avio-kompanija da lepe Kolumbijke dovozi iz rodne zemlje Pabla Eskobara u srpsku prestonicu, gde su bile organizovane bahanalije.

- Istim tim avionima Kolumbijke su vraćane nazad, a samo jedna ovakva egzibicija koštala je Kokezu najmanje pola miliona evra. Kad se to pomnoži sa pet, dolazimo do sume od najmanje 2,5 miliona evra samo za dolazak devojaka – ističe izvor.

Letelice firme koju je Kokeza angažovao su veoma prostrane, sedišta izuzetno udobna, a postoji i dodatan deo za druženje i odmor tokom leta. Obično se radi o letelicama koje primaju od osam do 10 putnika. U cenu i ulazi posada – piloti i stjuardese, ketering po želji, čekanje od nekoliko sati na povratak i sletanje na manje aerodrome blizu konačnog odredišta. Slaviša Kokeza, koji je u nedelju priveden na informativni razgovor zbog sumnje da je tesno sarađivao s mafijom, u SBPOK je odgovarao i na pitanja u vezi s muljanjem sa carinom. On je tada odbio poligrafsko ispitivanje, pa tako i da odgovori na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kokeza je pušten nakon nekoliko sati saslušanja, a s obzirom na to da se istraga nastavlja, prvi čovek FSS svakako će biti predmet interesovanja nadležnih organa.

(Glas javnosti/Objektiv)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR